frate...eu n-o fac...deci...dupa c k am tot facut lucrari shi ne-am chinuit de ne-o luat dreaq...se propune o alta lucrare...deci...d c dreaq ne-am chinuit atat???ii k shi cum la shcoala u ai invatza o carte intreaga shi urmatoarea zi tzi zice k dai test dintr-o alta lectzie,din alta carte...fratzilor...va urez bafta!!!sper sa intratzi in DT cei care merita...over & out!!! Sa fi sanatos daca crezi ca VT faci pt mine! ( XxDADIxX)
lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... ) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
Re: Propuneri!
Quote:
Originally Posted by maf
lol, nimeni nu te-a obligat sa le faci...... ) el a zis scurt, cei care au postat de curand sa faca asta, deci tot esti privilegiat........ o faci pt a intra intr-o echipa, da nu ai timp sa o faci soarta......... si ms pt bafta
are dreptate oxide....dk nu le faceai nu apareai in lista aia facuta de tng...asa ca tot trebuia sa faci cva sa pui aici