Am primit un mesaj privat - de la Trickz - in legatura cu replica
Quote:
Originally Posted by Gabi
De ce postati - scuzati-mi expresia - toate porcariile [...]
|
prin care imi cerea sa spun lucrurilor pe fata. Hai sa facem si asa, chiar daca eu am vrut sa fiu "diplomat" si n-am dat direct nume.
Draga Trickz, masina postata de tine - Clioul - si facuta in colaborare cu lupu_vitezomanu' (lol) e a piece of junk. Si o sa-ti spun si de ce.
- jantele au fost luate de pe o poza a carei rezolutie era mai mica decat cea a pozei pe care lucrai tu => "incetosare" la redimensionare;
- selectii... vai de mama lor;
- pe spoilerul fata ai incercat sa faci reflexii ca pe restul masinii, dar l-ai "belit" de tot;
- ai facut selectie pe spoilerul spate si ai dat copy/paste, da' ai uitat sa dai cu pensula, sa nu se vada dungile care se vad;
- fundalul pe care ai pus masina e... ireal, adica masina sta ireal pe el.
Daca nu-ti sunt de ajuns argumentele astea, o sa mai caut cand ajung acasa, ca acum ma grabesc... oarecum.
Aaa... era sa uit: offtopic faceti voi, astia care postati aiurea, nu eu, care va atrag atentia, dar nici o problema, ca de acum incolo va dau PMuri sa va "mustrez".
Pune mana si lucreaza ca un profesionist (desi asta nu cred ca se va intampla prea curand) daca vrei sa intrii in Design Team!
Cam atat am avut de spus si... data viitoare cand te simti jignit, mai gandeste-te inca o data la greselile tale!
PS: daca Renaultu' ala e demn de intrarea in Desing Team, eu sunt John Bon Jovi!