dk avem lucrarile puse pe la concursuri... ..la battel-uri sau la concursul ala...tre sa le mai pun si pe aici ?...k am inebunit la cate topicuri le-am pus ... ...nu k ar fi extraordinare ..dar dk e sa te aleaga te alege si de acolo nu?...nu tre sa le pui si aici ?
Aici poti posta lucrarile F bune cu care crezi tu ca ai intra in team nu toate lucrarile care le faci si daca vrei sa postezi o masina aici mai intai posteazo la comentari .Ti se comenteaza rectifici greselile si postezi aici.Asa mai sunt sanse
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
cum adik sa provoc pe cineva....adik mai am pana cat pot sa provoc pe cineva....sau pot sa provoc pe cineva sa vezi la ce nivel ma ridic?da si mie o explicatie....
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ra2\"
cum adik sa provoc pe cineva....adik mai am pana cat pot sa provoc pe cineva....sau pot sa provoc pe cineva sa vezi la ce nivel ma ridic?da si mie o explicatie....
Adica inviti pe cineva la un battle(cineva din DT) .. pe cineva care crezi ca il poti face
Si va aruncati pe o masina .... votam,analizam ..si fie ca cel mai bun sa castige
Cam asa ceva :P