Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Virtual Tuning 2D > Arhiva

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-06-08, 11:20   #1246
keemo
Design Team Member

Stage 5

Member of:
[Virtual Tuning]
[Design Team]
Default Re: Challenges

dar nu se referea la tine in special..... sunt foarte multe lucrari care strica tot battle`u....
keemo is offline  
Old 09-06-08, 12:00   #1247
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Vally: te cred frate că e făcută după cunoştinţe, īn 2, 3 ore, da' spune-mi şi mie, cu ce te īncălzeşte că vei participa la un battle unde, mai mult ca sigur, vei primi doar un vot (şi ala va fi dat tot de tine)? Vrei să faci ceva? Lucrează o maşină, posteaz-o la Comentarii lucrări, vezi ce zice lumea, īnsuşeşte-ţi greşelile şi perfecţionează-te.
Old 09-06-08, 12:32   #1248
Vally_SPV

Stage 2

In mod normal poate sa posteze oricine si sa participe la battle doar lucrarile care considera "juriul" ca indeplinesc conditiile necesare (desi nu scrie pe nicaieri care sunt conditiile de realizare.. ci se da doar tema)
Vally_SPV is offline  
Old 09-06-08, 12:34   #1249
Vally_SPV

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Gabi View Post
Vally: te cred frate că e făcută după cunoştinţe, īn 2, 3 ore, da' spune-mi şi mie, cu ce te īncălzeşte că vei participa la un battle unde, mai mult ca sigur, vei primi doar un vot (şi ala va fi dat tot de tine)? Vrei să faci ceva? Lucrează o maşină, posteaz-o la Comentarii lucrări, vezi ce zice lumea, īnsuşeşte-ţi greşelile şi perfecţionează-te.
Nu ma incalzeste cu nimic si nici nu`mi dau singur vot ca sa confirm ca nu ma ajuta Ar trebui sa se jurizeze care masini sunt capabile de battle (vezi si postul de mai sus)

O sa`ti urmez sfatul Ms
Vally_SPV is offline  
Old 09-06-08, 12:50   #1250
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Hai să fim realişti şi sp recunoaştem că o maşina ca cea postată de tine e inutilă şi pentru că ai adus vorba, o să modific şi regulamentu' ca să nu mai existe discuţii.

Au mai fost alţii ca tine, care ţineau morţiş să facă battle-uri (nu de grup, ci individuale, chiar pentru a accede īn grupul Virtual Tuning) şi nu la mult timp după toate astea, au realizat unde au greşit. Au fost multi under 18 care au facut la fel ca tine şi au realizat unde au greşit. Tu ai 22 de ani şi... cred că o sa ne īnţelegem.
Gabi is offline  
Old 09-06-08, 15:29   #1251
frost_dani
Observator 4tuning

Stage 5

frost_dani's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning 3D]
[Virtual Tuning]
[Echipa de sprijin]
[Nissan]

vally.....iao asa. : AVEM STANDARDE !!! ....asa ca straduiestete mai mult pentru urmatoarea masina
frost_dani is offline  
Old 09-06-08, 15:40   #1252
cipskate69
Virtual Tuner

Stage 5

cipskate69's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[SEAT]
[Design Team]

yo nu imi dau cu pareri ca stiu ca gresesc tot timpu...oricum..sa facut battle-ul?
cipskate69 is offline  
Old 09-06-08, 15:48   #1253
_seby_

Stage 5

_seby_'s Avatar

Member of:
[VW]

pun si io...sper sa fiu acceptat in battle
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	yard4.JPG
Views:	100
Size:	461.5 KB
ID:	558810  
_seby_ is offline  
Old 09-06-08, 15:50   #1254
cipskate69
Virtual Tuner

Stage 5

cipskate69's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[SEAT]
[Design Team]

era vb k luni (adica azi) se face...nush dak ma bagati sau nu...sincer nush ce sa zic da nha...oricum...inca vad ca se posteaza masini...ce se intampla?nu mai faci battle-ul?
Old 09-06-08, 15:52   #1255
Vally_SPV

Stage 2

Quote:
Hai să fim realişti şi sp recunoaştem că o maşina ca cea postată de tine e inutilă şi pentru că ai adus vorba, o să modific şi regulamentu' ca să nu mai existe discuţii.

Au mai fost alţii ca tine, care ţineau morţiş să facă battle-uri (nu de grup, ci individuale, chiar pentru a accede īn grupul Virtual Tuning) şi nu la mult timp după toate astea, au realizat unde au greşit. Au fost multi under 18 care au facut la fel ca tine şi au realizat unde au greşit. Tu ai 22 de ani şi... cred că o sa ne īnţelegem.
Evident ca am inteles si nu am nimic de comentat Nu tin sa fac battle, pur si simplu` mi`am incercat norocu in scurt timp cu un kichi

Sa speram ca data viitoare va fi mai bine!
Vally_SPV is offline  
Old 09-06-08, 16:13   #1256
_seby_

Stage 5

_seby_'s Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by cipskate69 View Post
era vb k luni (adica azi) se face...nush dak ma bagati sau nu...sincer nush ce sa zic da nha...oricum...inca vad ca se posteaza masini...ce se intampla?nu mai faci battle-ul?
Quote:
Luni seara se face pollu' !
_seby_ is offline  
Old 09-06-08, 22:02   #1257
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Battle || BMW 2002 x9

PS: pentru cine nu a realizat pānă acum, Gabi mai are şi viaţă personală, nu numai forum, aşa că sper să nu mai văd mesaje de genu' "da' cānd se face topicu'?".

Last edited by Gabi; 09-06-08 at 22:12.
Gabi is offline  
Old 09-06-08, 22:48   #1258
bobohtml

Stage 3

bobohtml's Avatar

Gabitzu te rugam sa nu influentezi (electoratu)
O lucrare fara modificari nu ar trebui sa intre in poll.
EaGle -frumoasa lucrare, dinamica putin cam ireala..
bobohtml is offline  
Old 09-06-08, 22:50   #1259
cipskate69
Virtual Tuner

Stage 5

cipskate69's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[SEAT]
[Design Team]

aqm scz dak IAR am deranjat..da d c nu e si a mea k d battle?k e ceva sch la ea totusi....
cipskate69 is offline  
Old 09-06-08, 23:08   #1260
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Am spus ceva pe pagina anterioară. O roată este, de obicei, rotundă sau, īn cel mai rău caz, ovală, īn funcţie de unghiu' din care e privită. La tine, ca şi la TFK, regula nu se respectă, ci roata e colţuroasă.

Sunt greşeli banale care n-ar trebui făcute sub nici o formă. Am spus-o şi pe pagina anterioară, cine se supără, să pună māna să lucreze din ce īn ce mai bine.
Gabi is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -