Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO]
Re: Challenges - partea a 2-a
Quote:
Originally Posted by bo$$u
Poate Il Face Anu Asta Ca Deja Suntem In 30
Quote:
Originally Posted by bo$$u
sorry de off topic : da oricum nu vreau sa castig da sa respecte termenu
dc esti tu asha disperat nu stiu...pur si simplu nu am putut sa il fac aseara ca nu ma simteam chiar bine...si uitasem de el...mai are si omu prob lui nu toata ziua sa stea sa faca poll-uri
dc esti tu asha disperat nu stiu...pur si simplu nu am putut sa il fac aseara ca nu ma simteam chiar bine...si uitasem de el...mai are si omu prob lui nu toata ziua sa stea sa faca poll-uri
provocarea mai este valabila deci pana pe 4 sept 2007 ora 18:00 aprox . cine mai vrea sa se bage asta e masina ... totusi asi vrea sa vad useri de genu gabi , patriotu , shantzu , ra2 , andre1 si altii daca intelegeti "pointu" meu
adica veteranii VT-ului ai vrea tu sa se bage la masina ta :P....da chiar ar fi frumos.... este ceva vreme de cand nu am mai vazut lucrari facute de unii dintre ei pt un challange
Member of: [Observator 4tuning] [Virtual Tuning 3D] [Virtual Tuning] [Echipa de sprijin] [Nissan]
Quote:
Originally Posted by L33L00
provocarea mai este valabila deci pana pe 4 sept 2007 ora 18:00 aprox . cine mai vrea sa se bage asta e masina ... totusi asi vrea sa vad useri de genu gabi , patriotu , shantzu , ra2 , andre1 si altii daca intelegeti "pointu" meu
Member of: [Moderators] [Virtual Tuning] [RENAULT]
exista sanse sa ma bag si eu) asa just for fun, judecand ca primul meu battle a fost cu domnu leeloo...vreau sa vad daca am mai progresat de atunci:P pun masina pe seara...