Quote:
Originally Posted by ReLLaXX
Nu mai inteleg nimic. S-au anuntat 6 oameni. 3 nu au mai dat nici un semn de viata. Unul a spus ca nu mai poate din lipsa de timp, unul ca prefera ceva sigur (?? ce o fi insemnand si asta) iar ultimul s-a apucat de lucrare si nu poate sa termine.
Asta e o masina care s-ar fi lucrat dupa proiectul VT, conform acestui proiect. Am amanat vopsirea masinii si am tinut in loc sponsorii pentru acest proiect. Si... mergem la ei cu mainile goale. Poate n-am cerut eu ajutor unde trebuie. Asta este. Acum 3-4 ani cand aveam competitiile de VT la evenimente era altceva. Acum lumea lucreaza la proiecte mari, importante, care raman invariabil in mediul virtual.
Consider ca am incercat. Multumim oricum. Spor la munca in continuare!
|
Cand o sa procedati si voi ca orice om normal, adica sa spuneti ... ma nene iti dau suma X de bani pentru proiect, fii sigur ca o sa aiba cine sa va faca masina, asta am vrut sa-ti spun daca vroiai sa stii. Cine ar lasa alte proiecte la o parte pe care stie cand si cati bani ia, pe un proiect care nici nu stie daca va fi ales, cat va fi platit (daca va fi, nu este primul "concurs" de genul care a fost teapa aici pe 4t) ?
E putin timp pierdut sa stii, nu se face cu 2 click-uri si 3 copy/paste, ceea ce vreti sa faceti voi, exact dupa indicatiile voastre.