Am onoare sa deschid voturile:
edit: se pare ca waldy e un hot si mi-a furat aceasta onoare!!!rog un moderator sa ii stearga postu
=)
@Pointmaster: nu prea te-ai chinuit tu.. jentile alea cam trica, mai ales cea de pe spate! Spatele in sine arata foarte ciudat... prea drept... spoilerul fata e ok dar cam intunecat.. imi place cum ai evazat aripile(de fapt copiat evazarile...) dar culoarea nu e chiar aceeasi cu restul caroseriei.. iara imi place cum te-ai descurcat la conversia 4->2 usi... puteai sa mai tragi de ea sa mai faci una alta...
@Shantzu: si la tine e cam suspecta faza cu rotile... adica in special cea spate ai impresia ca ar iesi putin de sub aripi dar in partea de sus vezi ca intra sub.. dam that's confusing.. deci nu da bine deloc.. spoilerul fata e putin stramb (da in pamant in dreapta) si si la tine spatele e putin suspect.. nu inteleg dc pe spate ai facut tentativa aceea de evazare si pe fata nimica... macar nu trebuia sa o accentuezi si cu dunga aceea.. imi place body kitul, si imi place cum ai schimbat fundalul.. deci chiar nu iti dai seama ca masina e "furata" de altundeva.. un + iara pentru partea frontala f agresiva..
per total destul de echilibrate dar il votez pe Shantzu pentru ca a schimbat ceva mai mult masina si a facut-o pe placul meu.. felicitari ambilor concurenti si bafta in continuare