![]() |
Virtual 4Tuning League - EXPRESS EDITION | Winner poll
3 Attachment(s)
Tam tam tam tam ... pun pariu k la asta nu va asteptati. Juriul a hotarat sa lase in seama userilor alegerea castigatorului pentru aceasta editie.
Studiati masinile atent si argumentati, dak puteti, alegerea facuta! Spor la treaba si fie ca cel mai bun sa castige! 1. Original 2. Pointmaster 3. Shantzu PS: Poll-ul are termen de 7 zile! |
Re: Virtual 4Tuning League Express Edition Winner POLL
Amandoi imi sunt prieteni dar il votez pe point pentru idei si executie PERFECTA . Felicitari amandurora
|
Am onoare sa deschid voturile:
edit: se pare ca waldy e un hot si mi-a furat aceasta onoare!!!rog un moderator sa ii stearga postu :lol: =) @Pointmaster: nu prea te-ai chinuit tu.. jentile alea cam trica, mai ales cea de pe spate! Spatele in sine arata foarte ciudat... prea drept... spoilerul fata e ok dar cam intunecat.. imi place cum ai evazat aripile(de fapt copiat evazarile...) dar culoarea nu e chiar aceeasi cu restul caroseriei.. iara imi place cum te-ai descurcat la conversia 4->2 usi... puteai sa mai tragi de ea sa mai faci una alta... @Shantzu: si la tine e cam suspecta faza cu rotile... adica in special cea spate ai impresia ca ar iesi putin de sub aripi dar in partea de sus vezi ca intra sub.. dam that's confusing.. deci nu da bine deloc.. spoilerul fata e putin stramb (da in pamant in dreapta) si si la tine spatele e putin suspect.. nu inteleg dc pe spate ai facut tentativa aceea de evazare si pe fata nimica... macar nu trebuia sa o accentuezi si cu dunga aceea.. imi place body kitul, si imi place cum ai schimbat fundalul.. deci chiar nu iti dai seama ca masina e "furata" de altundeva.. un + iara pentru partea frontala f agresiva.. per total destul de echilibrate dar il votez pe Shantzu pentru ca a schimbat ceva mai mult masina si a facut-o pe placul meu.. felicitari ambilor concurenti si bafta in continuare |
Wlady - cum adica aman2 iti sunt prieteni? tu votezi pe prietenii? omg...
|
mai adaug ceva la ce a spus RA_2fast4u
masina lui Shantzu: e cam blury+nu prea are reflexii pe prag si spilare+unde ai pus "aripioarele"pe spoilerul fata se vede o dunga rosie de la vechiul spoiler masina lui Pointmaster: la fel faza cu reflexiile+la capota cum ai facut fibra de carbon ai uitat sa stergi aierisirea(sau ce e acolo) In rest masinile sunt ok Vot PointMaster |
votat shantzu...mi se pare mai bine inchegata,jantele o prind frumos si se integreaza bine in background
la Point...am io ce am cu jantele alea,oricum masina e nota 11 cu stelutza |
am votat pointmaster deoarece lucrarea lui pare sa aiba ceva mai putine greseli decat a lui shantzu.....la el ma deranjeaza doar partea spate(au mai zis si altii asta)....ceea ce ma deranjeaza la shantzu e ca are multe zone pixelate de cand a schimbat culoarea...de asemenea roata spate vine mai mult decat ciudat.......iar partile acelea de carbon lipite au marginile cam zimtate
|
Voted: Shantzu - pt ca e mai bine lucrata .......Point - frumos si la el...dar janta din fata nu e prea bine plasata din cate am vazut yo..........
|
point noi ne votam reciproc sau nu votam ? :mrhappy:
|
mijto masinile baietzi ... votul meu merge la PointMaster... masina lui shantzu e "blurry"/pixelata rau... cam asta a facut diferenta...
|
Probabil ma duc singur la harakiri, da' votu' meu merge la PointMaster. Motivele sunt in mesajele de mai sus.
|
vot pointmaster... d c?...se vede clar diferenta de calitate...sunt frumoase am2;)
|
Quote:
|
vot Pointmaster pt mi-e prieten :lol:
mersi la fel ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning