X-ray...ti-ai terminat masina?ai mai inceput proiectul?e inca in lucru?ca nu am mai intrat demult pe net.si sunt curios sa vad ce a iesit.si inca ceva...ca am uitat...tu stii sa lucrezi in fibra de sticla?ca daca e asha...cand mi-oi lua masina si carnet...la tine vin sa imi fac masina...(pe bani bineinteles...daca mai lasi din pretz )
si culoarea aia de 75%(parca ) Marlboro perlat e belea rau (sincer m-am gandit sa mi-o trag shi io la Delta mea )
in rest, sa ai grija de ea ca de ochii din cap ( ) shi rupe-le gura cu scula ta
__________________ www.mavturism.ro
STEP ON IT & FLY TO HEAVEN...
Proud owner of SAAB...car for the moment, planning for a plane...
salutare....
bai X-Ray...io sunt mai nou printre voi, da' vreau sa spun ca arata grav rau de tot ce ti-ai propus la inceput... sincer, de-abia astept sa vad pozele finale...
si culoarea aia de 75%(parca ) Marlboro perlat e belea rau )
sa ai grija de ea ca de ochii din cap ( )
Poze am sa pun saptamana asta ...
Arata grav ... eu zic ca realitatea arata si mai grav !
E misto rosu ala .. e Rosu VW-Audi ... are un cod Y3D WY .. ceva de genul .. si merge belea cu perla neagra sau argintie ...
O sa am grija ... Chill ... ii pregatesc \" casutza \" ...
CT-87-ADY ma refeream ca dau o tura pe la sad sa-mi tuneze si mie calibra in gluma iti dai seama... ca la cati bani a bagat el in ea... cred ca a iesit ceva mortal.
dabia astept pozele, poate ne face o surpriza si isi face si un site pentru masina ca merita!
auzi X-Ray....ziceai ca ii pregateshti casutza cumva????
asta nu inseamna ca ai terminat-o cumva ???
io deja mi-am pus postu' asta de pe forum la \"default\" in explorer, asha ca fa bine shi baga mai rpd pozele ale....ca.....MOR DE NERABDARE...... :P
ps: ar fi mishto daca le-ai pune incepand cu primele foto ale masinutzei... poate poti sa faci o galerie cronologica :P :P
scuze, vroiam sa pun un singur post, dar a luat-o razna compu' meu...
OFF-TOPIC:
'gamiash picioarele in el de internet, **ra ma'sii de mailer.... rog sa stergeti 2 posturi de mai sus... (chiar daca imi place elefantul de pe avatarul meu)...
s-a umplut pagina fratzioare cu HF-uri...
...sarumana...
hai mai X-ray....mai ai mult de lucru' la ea sau eshti putzin sadic shi itzi place sa ne lashi asha sa ashteptam... ...
macar incepe shi tu cu cateva poze de la inceputurile \"operatziei\"