Quote:
Originally Posted by radu_bv
O alta "mizerie" de-a ta
|
Pai acuma nu stiu daca sa o mai postez
Hai sa-mi incerc norocul
Mdeci, BMW 745i Welly 1:25 devine
BMW 745i Welly 1:25 cu bodykit Alpina (explicatia cat de curand)
Incep prin a le multumi tuturor celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, idei, nu ii nominalizez, se stiu ei cu musca pe caciula
Imi pare rau ca a durat atat de mult (rasfoind pozele ca sa le selectez pe cele pentru prezentare am vazut ca proiectul asta a durat aproape un an si jumatate
), are suficiente defecte, dar urmatoarea sper sa iasa mai bine.
Exterior: bodykit Alpina fara eleron, diverse elemente realizate de la zero, eliminat emblemele, numere de inmatriculare personalizate, lumini (pozitii fata/spate, faza scurta si faza lunga, ceata fata/spate), vopsea Albastru Egee lacuita, revopsit blocurile optice fata/spate, eliminat nituri faruri si stopuri. Nu am respectat complet modelul Alpina, am preferat sa il personalizez.
Interior: construite fetele de portiere spate, bancheta, diverse piese realizate de la zero, vopsit, mochetat, cupola tapitata etc. Nici aici nu am respectat 100% modelul Alpina, am preferat sa il personalizez dupa preferintele mele.
Diverse: discuri de frana si etriere realizate de la zero, jante BBS vopsite Gunmetal si lacuite semilucios, tevi finale de esapament metalice, diverse elemente vopsite pe sasiu (aluminiu, gunmetal). Desi aveam un set de jante asemanatoare modelului Alpina montat pe generatia asta am preferat sa montez BBS-urile pentru ca cele spitate erau prea mari si cresteau foarte mult garda la sol a machetei.
PS1: merita poze mai bune, poate pe viitor revin cu cateva instantanee mai interesante.
PS2: am cam depasit numarul de poze, sper sa nu se supere moderatorii.