23-01-13, 21:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Machetele mele - Speedster
Salut domnilor, incep si eu timid cu prezentarea machetelor pe care le detin. Am inceput dezvoltarea colectiei de la 5 modele prin luna octombrie a anului trecut la un numar senzibil mai mare in prezent.
Machetele au fost cumparate de pe forumul 4tuning.ro (voi ajunge si la capitolul feedback curand), de pe alte site-uri din tara si de prin magazine.
Prima macheta: Porsche Carrera GT - Producator Cararama (achizitionata de la Tit Art Design)
|
23-01-13, 21:31
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Re: Machetele mele - Speedster
Bine ai venit!
Arata bine GT-ul!
|
|
|
23-01-13, 21:34
|
|
 Stage 5
|
Frumos model. Combinatia de culori de la interior imi place mult.
|
|
|
23-01-13, 21:44
|
|
 Stage 5
|
Bun gasit, sper sa imi fac mai mult timp pentru prezentari si vizionari. Iata si a doua macheta pentru azi, e si o ocazie sa vedem o comparatie intre doua modele asemanatoare de la producatori diferiti, cu volane si roti de rezerva pozitionate diferit... (salutari d-lui V12 si felicitari pentru Defender).
Land Rover Defender - producator Bburago China (achizitionat de pe un forum). Pentru un Made in China mi se pare o macheta lucrata foarte bine, singurul punct slab este haionul din plastic. Enjoy!
|
|
|
23-01-13, 22:11
|
|
 Stage 5
|
Bun venit la prezentari - imi plac modelele prezentate, imi place stilul de prezentare - multa bafta in continuare!
Defenderul asta l-am scapat din pacate ....iar Carrera GT ul eu il am de la mondo motors ....din pacate, l-as fi vrut si eu nespus pe mult pe acesta de la cararama
|
23-01-13, 22:32
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
bine ai venit! Vad ca ai inceput in mare forta! Bravo pentru achizitii! Porsche-l asta e grav...
|
|
|
23-01-13, 22:35
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Colectionar Machete]
|
bine ai venit si din partea mea, o poza de grup ne arati si noua?
|
|
|
24-01-13, 04:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vasyxplod
bine ai venit si din partea mea, o poza de grup ne arati si noua? 
|
Bun gasit tuturor si multumesc pentru incurajari, trebuie sa fac o poza de grup, sper sa reusesc in weekendul acesta.
|
|
|
24-01-13, 06:42
|
|
 Stage 5
|
Frumoasa combinatie de culori!
|
|
|
24-01-13, 09:49
|
|
 Stage 5
|
foarte frumos GT...eu am unul de la MotorMAX (ARE DOAR DOUA MINUSURI...nu se deschide capota fata si cu are discurile de frina)
da aista este superb
|
|
|
24-01-13, 12:26
|
|
 Stage 5
|
Bun venit si la cat mai multe prezentari
PS: incearca sa mai micsorezi ISO-ul (si sa maresti expunerea ca sa compensezi), e pacat sa strice "puricii" pozele.
|
|
|
24-01-13, 18:26
|
|
 Stage 5
|
Salut, inca doua machete, pozele facute cu aceeasi "savoniera", in conditii asemanatoare.
Porsche Panamera Turbo - producator Automaxx (JoyCity). Imi plac combinatia de culori exterior/interior, faptul ca are discuri de frana fixe si etrieri galbeni (frane ceramice, ca deh, are 500 CP varianta reala) si directia activa. Cumparata din Cora Militari
Ford GT - producator Motormax, de departe favorita mea dintre putinele Motormax pe care le detin. Cumparata de la Don Corleone
Enjoy!
|
|
|
24-01-13, 18:34
|
|
 Stage 5
|
Sooper !
|
|
|
24-01-13, 18:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by v12
Sooper ! 
|
Merci, maine o sa incerc sa prezint si ceva ce iti datorez intr-o mare masura  ...
|
|
|
24-01-13, 19:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by speedster
Salut, inca doua machete, pozele facute cu aceeasi "savoniera", in conditii asemanatoare.
Porsche Panamera Turbo - producator Automaxx (JoyCity). Imi plac combinatia de culori exterior/interior, faptul ca are discuri de frana fixe si etrieri galbeni (frane ceramice, ca deh, are 500 CP varianta reala) si directia activa. Cumparata din Cora Militari
Ford GT - producator Motormax, de departe favorita mea dintre putinele Motormax pe care le detin. Cumparata de la Don Corleone
Enjoy!
|
Astea două sunt superbe. Cât ai dat pe Panamera, de zici că l-ai luat din Cora(stau pe aproape  ) ?
|
|
|
|
|