30-11-10, 18:11
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Re: Machetele mele - andreigica
Deci culoarea de pe jante se potriveşte de minune cu , caroseria !!! Arată extrem de bine macheta , să o stăpāneşti sănătos
|
|
|
01-12-10, 18:01
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Honda]
|
Porsche 911 Carrera 2.7 RS 1:18 Autoart
Un model care face parte din gama nu tocmai recenta de modele AA,fiind aparut in urma cu un an,dar care se prezinta bine:motorul este detaliat(cabluri,furtune,stickere care prezinta seria motorului,sasiului,etc),calitatea cauciucurilor este net superioara,semnul frontal foarte bine realizat,blocurile optice impecabile,la fel si vopseaua aplicata!
Este considerat de catre colectionarii Porsche,cel mai frumos si ravnit 911 din istorie,in prezent un model bine intretinut si original ajungand lejer la peste 200.000 euro!
Este si modelul meu preferat de Porsche alaturi de 935 turbo si 959!
Primul set de poze:
|
01-12-10, 18:03
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
este Super
|
|
|
01-12-10, 18:11
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
Alb cu bleo o combinatie perfecta pentru acest porc
Felicitari pentru aceasta frumusete
|
|
|
01-12-10, 18:23
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [Old School Cars] [FORD]
|
splendida macheta aceasta si cred ca este un "must have" pentru orice colectionar inrait.cu albastru rosu si verde mi se pare ca da cel mai bine combinat albul acestui model.un exemplar foarte bine realizat, felicitari.intr-adevar compartimentul motor, iasa din tipar felicitari pentru aceasta achizitie.
|
|
|
01-12-10, 18:41
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [Colectionar Machete] [Honda] [Hyundai] [Toyota] [PEUGEOT]
|
Super macheta, cu inscriptia albastra mi se pare cea mai potrivita.
|
|
|
01-12-10, 18:53
|
|
Stage 5
|
O masina superba si o macheta foarte reusita. Au redat excelent forma acestui Porsche istoric. Cel mai senzational detaliu mi se pare grila de pe capota motorului, realizata din doua parti separate.
|
|
|
01-12-10, 19:30
|
|
Stage 5
|
Am si eu acest model Porsche, cu miezul jantelor si banouri laterale de culoare rosie, produs de UH insa. Este clar ca varianta Aa este net superioara, linia bordului si scaunele mult mai fidel realizate, usile se inchid bine...motorul insa mi se pare un pic neglijat...
Over all o macheta faina, dintr o colectie faina!spor.
|
|
|
02-12-10, 03:14
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Frumos-frumos Porsche! Parerea mea este ca, alb-albastru il prinde cel mai bine.
p.s merci de plimbare Andrei, Type-R -ul tau este excelent pentru senzatii tari, m-ai lansat ca dintr-o racheta. Pentru scurt timp m-am crezut in Gran Turismo
|
|
|
02-12-10, 08:29
|
|
Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
|
O machetă foarte frumoasă. Combinaţia de culori dă foarte bine pe maşină, īn special scrisul din lateral, alta mai bună nu cred că putea fi. La detalii stă foarte bine acest Auto Art, cele mai tari mi se par: ramele cromate de pe geamuri, capota motorului, grila ei şi inscripţiile de sub ea, emblema metalică de pe capotă şi jantele. Fotografiile sunt frumos īncadrate (majoritatea).
La mai multe!
Last edited by sergini0; 02-12-10 at 08:31.
|
|
|
02-12-10, 11:46
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Grasuleeeeeee asta e o macheta de vis Trebuie sa o aduci cand ne intalnim data aviatoare
Alaturi de Porsche Turbo 3.6 (964) din '95 mi se par cele mai frumoase Porsche-uri...aderatele Porsche-uri
|
|
|
02-12-10, 16:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CIPONE
Am si eu acest model Porsche, cu miezul jantelor si banouri laterale de culoare rosie, produs de UH insa. Este clar ca varianta Aa este net superioara, linia bordului si scaunele mult mai fidel realizate, usile se inchid bine...motorul insa mi se pare un pic neglijat...
Over all o macheta faina, dintr o colectie faina!spor.
|
La majoritatea Porsche-urilor produse de Autoart,motorul nu este punctul forte,mai detin si GT3 RS 997 si nu e prea stralucit nici el la partea de motor,dar in realitate pare mai detaliat....lipsa unui aparat "Pro"
Quote:
Originally Posted by radu_rs
Frumos-frumos Porsche! Parerea mea este ca, alb-albastru il prinde cel mai bine.
p.s merci de plimbare Andrei, Type-R -ul tau este excelent pentru senzatii tari, m-ai lansat ca dintr-o racheta. Pentru scurt timp m-am crezut in Gran Turismo
|
Mersi,si mie imi place foarte mult!
P.S:si cu alta ocazie ne vom mai da cu "racheta"
Quote:
Originally Posted by radu_bv
Grasuleeeeeee asta e o macheta de vis Trebuie sa o aduci cand ne intalnim data aviatoare
Alaturi de Porsche Turbo 3.6 (964) din '95 mi se par cele mai frumoase Porsche-uri...aderatele Porsche-uri
|
Da,intr-adevar e foarte reusit,chiar trebuie sa facem o sedinta foto in curand
|
|
|
03-12-10, 16:33
|
|
Stage 5
|
Urmeaza cel de-al doilea set de poze,alaturi de generatia actuala RS(997,versiunea fara facelift-Autoart)
|
|
|
03-12-10, 18:30
|
|
Colectionar Machete
Stage 5
|
Piese frate.......ce sa mai......piese de piese
|
|
|
03-12-10, 23:54
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Cum poate sa arate GT3 RS, super agresiv, incredibil de frumos!
Bravo Andrei, superbe ambele!
Cate Porsche ai in colectie? Stiu ca mai ai si un Carrera GT Aa...
|
|
|
|
|