Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Machete Auto > Machetele mele > Machetele mele scara 1/18

Reply

Thread Tools
Old 01-07-10, 15:27   #106
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
Default Re: Machetele mele - CIPONE

multumesc 2010, am observat ca ti plac oldies-urile si ai o colectie foarte frumoasa acolo...o sa mai urmeze chestii care ti vor placea tie in colectia mea, so stay focused!

Touaregul de la Burago este un low cost de calitate, daca pot spune asa...destul de bine finisat, usile se inchid foarte bine si nu au lufturi, balamale ascunse, capota spate din metal se inchide bine, detalii interesante precum rotile de rezerva detasabile, lopeti pentru nisip in portbagaj...capota fata este complet detasabila insa nu pica perfect pe caroserie, motorul si interiorul arata ok insa nu s la fel de detaliate ca la un solido spre exemplu. macheta are suspensii active ceea ce este un plus fata de Solido dand o nota de realism. Ceea ce nu mi place este culoarea plasticului folosit pentru pasajele rotilor si scuturile de sub masina. Overall este o macheta ok pentru un burago, si la jumatate de pret fata de replica similara de la Norev.

if in doubt, flat out
machetele mele auto
machetele mele moto

Last edited by CIPONE; 01-07-10 at 15:29.
CIPONE is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 17:32   #107
2010

Stage 5

2010's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by CIPONE View Post
multumesc 2010, am observat ca ti plac oldies-urile si ai o colectie foarte frumoasa acolo...o sa mai urmeze chestii care ti vor placea tie in colectia mea, so stay focused!

Touaregul de la Burago este un low cost de calitate, daca pot spune asa...destul de bine finisat, usile se inchid foarte bine si nu au lufturi, balamale ascunse, capota spate din metal se inchide bine, detalii interesante precum rotile de rezerva detasabile, lopeti pentru nisip in portbagaj...capota fata este complet detasabila insa nu pica perfect pe caroserie, motorul si interiorul arata ok insa nu s la fel de detaliate ca la un solido spre exemplu. macheta are suspensii active ceea ce este un plus fata de Solido dand o nota de realism. Ceea ce nu mi place este culoarea plasticului folosit pentru pasajele rotilor si scuturile de sub masina. Overall este o macheta ok pentru un burago, si la jumatate de pret fata de replica similara de la Norev.
Da man sunt nebun dupa ele, imi pare rau de verdeata...
Astept sa ma incanti la fel cum ai facut si pana acum
2010 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 17:48   #108
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Sa sti ca e chiar ok touareg-ul ala. Am avut si eu unul si pot spune ca era peste modelele similare de la solido ...
fostul tau Touareg este tot in Pitesti daca ti mai amintesti steaua...in timp ce eu mi l comandasem deja pe ebay tu l ai scos pe al tau la vanzare aici, cu un pret mai bun, evident!
Old 01-07-10, 18:17   #109
steaua23
Opel Driver

Stage 5

steaua23's Avatar

Member of:
[Opel]
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by CIPONE View Post
fostul tau Touareg este tot in Pitesti daca ti mai amintesti steaua...in timp ce eu mi l comandasem deja pe ebay tu l ai scos pe al tau la vanzare aici, cu un pret mai bun, evident!
Corect, la Drago. A fost macheta ce am vandut-o cel mai repede.
Ce ne mai prezinti ?
steaua23 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 19:21   #110
radu_rs

Stage 5

radu_rs's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[RENAULT]

Foarte tare tancul! Este misto-misto! De departe cel mai atractiv obiect-macheta de colectie din topic-ul tau... dupa Clio acela verde, evident

Ai machete foarte misto, Subaru Impreza Wrc trebuie sa-l iau si eu, dar oscilez intre Sunstar si MondoMotors.
radu_rs is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 20:15   #111
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by steaua23 View Post
Corect, la Drago. A fost macheta ce am vandut-o cel mai repede.
Ce ne mai prezinti ?
pai stai sa treaca 12 noaptea...

steaua scoate te rog mitzuba aia dintre STI-uri ca strica tot avatarul...
Old 01-07-10, 20:34   #112
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by radu_rs View Post
Foarte tare tancul! Este misto-misto! De departe cel mai atractiv obiect-macheta de colectie din topic-ul tau... dupa Clio acela verde, evident

Ai machete foarte misto, Subaru Impreza Wrc trebuie sa-l iau si eu, dar oscilez intre Sunstar si MondoMotors.
Abramsul l am primit cadou de la Drago, de ziua mea...piesa de rezistenta intradevar...

Buuun, Impreza WRC: daca ar fi sa fac un top al preferintelor mele, excluzand highend-urile, le as clasa in felul urmator ca si nivel de finisare:
1. Mondo Motors
2. SunStar
3. Solido

Eu le am pe toate 3 si mi plac foarte.Mondo si Sun prezinta si suspensii iar caroseria este muuult mai studiata si conforma cu originalul fata de solido. Ambele deschid tot iar rotile sunt corect dimensionate in comparatie cu volumul caroseriei. Acum, intre cele doua, inclin spre Mondo din urmatoarele considerente: paasajele rotilor sunt un picut mai atent taiate in comparatie cu Sun, rotile sunt un picut mai mari si body-ul masinii pica foarte bine pe ele. Eu, imprezei mele Mondo, i am scos arcurile suspensiei si arata fff bine acum, ajungand marginea superioara a cauciucului langa buza aripii, dandu i un aer agresiv tare!
Acum, astept cu mare nerabdare primul model de impreza hatchback wrc sau nu...
Bafta.
Old 01-07-10, 20:45   #113
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Superb Subaru...daca "lipesti" si hatch-ul o sa fie interesant de vazut impreuna Impreza 22 B ai ?
THUNDER77 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 20:49   #114
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by THUNDER77 View Post
Superb Subaru...daca "lipesti" si hatch-ul o sa fie interesant de vazut impreuna Impreza 22 B ai ?
vai, nu l am thunder, dar mi l doresc foarte!!!!! am licitat odata pe ebay la varianta wrc a lui R Burns din 1999 parca, era facut de Autoart si s a vandut cu 250 de lire pana la urma...eu m am oprit la 80
Old 01-07-10, 20:56   #115
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Mda , am vazut ca e destul de rar ...Eu am avut norocul sa gasesc unul la 1/43 de la DelPrado , fara stick-ere de rally , dar alea se pot face
Sper ca nu-i cu suparare daca urc trei poze cu el ( scuze de calitatea lor ).....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P010710_20.54.jpg
Views:	72
Size:	389.5 KB
ID:	1547207   Click image for larger version

Name:	P010710_20.54_[01].jpg
Views:	51
Size:	380.8 KB
ID:	1547208   Click image for larger version

Name:	P010710_20.54_[02].jpg
Views:	48
Size:	376.1 KB
ID:	1547209  

Ardeau strabunele altare/Si ziua coborase-n berna/Treceau ostirile barbare/Peste cetatea mea eterna....
Ploua cu spaima si durere/Peste cetatea mea invinsa/Cadeau barbatii in tacere/Murea un zeu cu tampla ninsa.......

https://forum.4tuning.ro/201-masina-m...ia/page-5.html
Old 01-07-10, 21:44   #116
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by THUNDER77 View Post
Mda , am vazut ca e destul de rar ...Eu am avut norocul sa gasesc unul la 1/43 de la DelPrado , fara stick-ere de rally , dar alea se pot face
Sper ca nu-i cu suparare daca urc trei poze cu el ( scuze de calitatea lor ).....
nuuuu, din contra!imi place asa de mult!!!thunder,am o rugaminte, daca ai posibilitatea, fa i ceva poze mai clare te rog si uploadeaza le din nou.multumesc!

de fapt 3 masini prototip 22B s au construit, dintre care una o avea MARELE OM in persoana...

https://www.youtube.com/watch?v=5RRZjXFjBuc

Last edited by CIPONE; 01-07-10 at 21:49.
Old 01-07-10, 21:48   #117
radu_rs

Stage 5

radu_rs's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[RENAULT]

Merci Cipone pentru informatii, am vazut o comparatie intre cele doua Impreza Mondo vs. Sun si parerile erau impartite. Tu cum le detii pe ambele (+ Solido) te cred pe cuvant.

keep up the good work!
radu_rs is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 21:59   #118
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

Quote:
Originally Posted by radu_rs View Post
Merci Cipone pentru informatii, am vazut o comparatie intre cele doua Impreza Mondo vs. Sun si parerile erau impartite. Tu cum le detii pe ambele (+ Solido) te cred pe cuvant.

keep up the good work!
mersi. radu, spune mi te rog, megane-ul trophy din foto de la avatar...exista in "carne si oase"
Old 01-07-10, 23:48   #119
THUNDER77
CITROEN Driver

Stage 5

THUNDER77's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[4Rally]
[CITROEN]

Promit ca voi pune cat de curand poze mai clare cu 22 B . Nu am camera foto , trebuie imprumutata , voi incerca maine seara sa pun poze "profi" cu el
Old 02-07-10, 15:19   #120
CIPONE

Stage 5

CIPONE's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

sa mi zici si mie cand te vei plictisi de el thunder...
- Copyright 2025 4Tuning -