09-07-10, 13:02
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [SKODA] [4Tuning International]
|
Re: Machetele mele - CIPONE
100% RALLY!!!!!
adorabile... trebuie sa vad pe viu Lanciile
daca ai nevoie de ajutor la poze, nu ezita
|
|
|
11-07-10, 18:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
imi plac mult modelele tale...
fiind si eu un inrait al machetelor motorsport, trag cu ochiul la tine sa vad ce nu am...hehehe...lancia am vrut sa o iau si eu de la gahu, dar mi-ai suflat-o....
ce am tot cautat si inca nu am gasit este Renault Megane trophy...si acum a aparut si varianta 2010....e foarte cool
tu ce mai ai in vizor???
Machetele mele
|
|
|
11-07-10, 21:06
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aokimare
imi plac mult modelele tale...
fiind si eu un inrait al machetelor motorsport, trag cu ochiul la tine sa vad ce nu am...hehehe...lancia am vrut sa o iau si eu de la gahu, dar mi-ai suflat-o....
ce am tot cautat si inca nu am gasit este Renault Megane trophy...si acum a aparut si varianta 2010....e foarte cool
tu ce mai ai in vizor???
|
ma bucur ca ti plac aoki. si eu iti urmaresc modelele cu deosebit interes. Sa stii ca si tu mi ai suflat de a lungul timpului modele pe care mi le doream insa daca ai fost mai rapid  ...un exemplu care mi vine acum in minte este manta aceea 400 racing    ...  .
In ceea ce priveste megane ul 3 trophy, si eu in astept cu nerabdare insa la un pret rezonabil pentru un Solido(pe ebay a aparut deja insa cu tot cu shipping ma ajunge mult)
Acum imi doresc foarte mult un Maserati MC12 de la hotwheels elite, model care nu se mai face...am ratat unul de la ksm, si inca unul pe ebay sambata, deoarece am fost plecat in bulgaria la WRC si n am putut licita    .in schimb, am pus mana zilele acestea pe 2 machete pe care mi le doream foarte, foarte mult...insa deocamdata este classified  , or sa urmeze prezentarile  
|
|
|
11-07-10, 21:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eddycdk
100% RALLY!!!!!
adorabile... trebuie sa vad pe viu Lanciile
daca ai nevoie de ajutor la poze, nu ezita 
|
multumesc edy, te astept sa le vezi oricand doresti!!!
Nu am primit inca noul aparat foto insa atunci cand o sa l primesc, cu siguranta o sa am nevoie de ajutor...
|
|
|
11-07-10, 23:46
|
|
 Stage 5
|
Pentru azi, Renault 5 Turbo Rally, Solido, 1:18...
|
|
|
12-07-10, 00:20
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
|
|
|
12-07-10, 09:45
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete] [4Rally] [CITROEN]
|
Superbe rally cars-urile....Lancia are un loc aparte in sufletul meu  iar Renault-ul 5 este senzatie ca si masina 1/1......In alta ordine de idei , desi nu sunt "creme de la creme" cei de la Solido , nici o macheta de masina frantuzeasca nu are acelasi farmec precum il au cele facute de Solido.....
|
|
|
12-07-10, 16:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2010
|
Una dintre ele ti va placea cu siguranta costi...
Quote:
Originally Posted by THUNDER77
Superbe rally cars-urile....Lancia are un loc aparte in sufletul meu  iar Renault-ul 5 este senzatie ca si masina 1/1......In alta ordine de idei , desi nu sunt "creme de la creme" cei de la Solido , nici o macheta de masina frantuzeasca nu are acelasi farmec precum il au cele facute de Solido.....
|
Da, intradevar, Delta Integrale este my dream(classic)car   , cat despre renault 5 turbo, ai perfecta dreptate...am un prieten care se da la coasta cu asa masina si am avut placerea sa o conduc si eu.
|
|
|
14-07-10, 00:21
|
|
 Stage 5
|
Subaru Impreza WRX STI, AutoArt, 1:18
|
|
|
14-07-10, 06:04
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Colectionar Machete]
|
|
|
|
15-07-10, 19:13
|
|
 Stage 5
|
foarte cool R5-ul....
Subaru se transforma in WRC?? sau il lasi asa??
am vazut la un amic Impreza WRC Solido varianta asta cu faruri rotunde...???
chiar nu stiam ca solido a facut varianta asta
apropo...a fost fain in Bulgaria....grrrrrrrrrr...eu vineri eram in constanta dar a trebuit sa revin la cluj ca sambata am fost la o nunta....asa de stupid s-au potrivit
|
|
|
15-07-10, 19:45
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
Subaru întotdeauna va arăta frumos ..îl aprob pe 2010 ...combinaţia de alb cu jante aurii şi scaune albastre ...dau o altă imagine machetei
|
|
|
15-07-10, 22:41
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2010
|
primul sti pe care l am vazut eu asa era...alb cu jante pe 18 oz superturismo aurii...a fost dragoste la prima vedere 
Quote:
Originally Posted by aokimare
foarte cool R5-ul....
Subaru se transforma in WRC?? sau il lasi asa??
am vazut la un amic Impreza WRC Solido varianta asta cu faruri rotunde...???
chiar nu stiam ca solido a facut varianta asta
apropo...a fost fain in Bulgaria....grrrrrrrrrr...eu vineri eram in constanta dar a trebuit sa revin la cluj ca sambata am fost la o nunta....asa de stupid s-au potrivit 
|
o sa l las asa aoki, m am prostit eu cu niste colante ramase de la un kit insa le am sters...e masina de strada si are farmecul ei asa
solido a facut varianta de impreza wrc 2002 2003, adica cel cu farurile rotunde, insa se gasesc cam greu. eu am reusit s pun mana pe un exemplar insa nu albastru ci portocaliu si-l am prezentat prin primele pagini.
da, in bulgaria a fost frumos...eu credeam ca am vazut raliuri pana acum, insa abia acum pot spune ca am vazut un raliu adevarat!
Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby
Subaru întotdeauna va arăta frumos ..îl aprob pe 2010 ...combinaţia de alb cu jante aurii şi scaune albastre ...dau o altă imagine machetei 
|
da baby, ai dreptate, singurul detaliu care i lipseste pentru a fi un STI veritabil este eleronul caracteristic...nu stiu de ce acesta editie a iesit cu eleron de WRX...
|
|
|
22-07-10, 00:17
|
|
 Stage 5
|
un sneak preview la ce va urma...aparatul meu foto se lasa indelung asteptat
|