Ingrediente;
-supa pui
-ulei masline extra virgin
-usturoi fresh
-risotto
-vin alb sec(sa fie bun)
-parmezan fresh(bloc) sa nu-l iei gata ras este o porcarie
-mix fructe mare (caracatita,sepie,creveti tiger,somon ,scoici,calamari,ton,sea bass)
-rosii cherry
Mod de preparare;
-tragi RISOTTO in ulei,o parte usturoi-stingi cu vin ,adaugi stock pui(supa pui)
-amesteci incontinuu sa nu se lipeasca
-adaugi supa pana il aduci la consistenta dorita
-adaugi parmezan
-il pui intr-o forma sau farfurie
-FRUCTELE de mare fresh
- le tragi la tigaie cu ulei-adaugate in ordinea consistentei-tiger,calamar,scoici spre sfarsit adaugi tonu si seabass (sau alt peste)
-adaugi usturouil taiat lame sau felii
-cand sunt gata fructele ,usturoil adaugi cateva rosii cherry taiate in patru
-stingi cu vin alb
-montezi deasupra risotto -lui
-decorezi (vezi poza mea )
Sare piper dupa gust!
Sper ca am explicat pe intelesul fiecaruia