![]() |
Pentru Bucatarul din Tine
Cum majoritatea membrilor sunt baieti/barbati, si dupa cum se mai zice, ca cei mai buni bucatari din lume sunt barbati, va astept cu felurile principale preparate, salate, deserturi etc., precum si mancarurile voastre preferate. Bineinteles le asteptam si pe fete cu clatite, si cartofi prajiti :lol: ( nu sunt misogin, dar ... ) :lol:
|
Re: Pentru Bucatarul din Tine
1 Attachment(s)
Hai că bag ceva ce îmi place mie mult ...şi ţie :rolleyes2 uşor de preparat şi foarte gustos :lol: Nooodleeess cu pui :lol:
p.s: Sper că n-ai uitat de porţia aia promisă :evil: |
Va face Alin un gratar cap coada,de la taiatu lemnelor la stins jaru de ramaneti cu gura salivand 2 zile:lol:.
Cel mai bun gratar e cel de la padure,cand nu vi cu mangan sau altceva:lol:.Lemn de brad(deja cazut) 4 caramizi si o bricheta.:D aaaa si carne:lol:(urasc legumele la gratar).Asta e felu meu preferat de mancare.:D |
Quote:
eu fac noodles cu pui,conopida si sos de soia |
1 Attachment(s)
Quote:
Azi avem în meniu : Cotlete de berbecuţ cu cartofi natur :dribble: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Daca tot sunteti innebuniti dupa noodels, va rocomand un magazin din mall :lol: ChopStix. Daca sunteti mai lejeri puteti comanda si online http://chopstix.ro/index.php?route=common/home. Va recomand noodles cu pui si vita, orez cu legume, pui cu bambus, pui cu ciuperci si urechi de lemn si puiul picant mai ales pe cei care mananca iute. Criminal :X
Cateva exemple: |
1 Attachment(s)
Mie îmi place foarte picant , cam la orice fel de mâncare...pui cu bambus , yummy :dribble: sau ....recomand : pacheţele de primăvară , chifteluţe cu susan , pui shanghai , vită picantă , alături de sos dulce - acrişor sau foarte picant :D
|
Le faci tu sau e un restaurant ceva? Ca arata foarte bine.:D
Si daca e restaurant spune-mi si mie pretu:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumos:D Cand ajung la bucuresti ne intalnim la un "pui dulce acrisor":lol:
|
mai bine dai un gratar ca mi`ai facut pofta :))
|
Quote:
ps: Eu unul am talent la Sandvisuri si Friptura/Gratar. :lol: |
1 Attachment(s)
In seara asta mi'am comandat si eu ceva
Spaghetti Bolognese pentru reteta iti trebuie: 600g minced beef 2 carrots (diced or grated) 2 onions (chopped finely) 2 cloves of garlic (crushed) 2 sticks celery (finely diced) 800g tinned plum tomatoes (chopped) 150g Tomato Puree 2 Bay Leaves 250ml Beef Stock Large Glass Dry White Wine Dash of Worcester Sauce Tabasco Sauce Salt and pepper Olive Oil Heaped Tablespoon Oregano Grated Parmesan or Pecorino Romano cheese. Sunt foarte bune , multi stiti cum sunt , cine nu a mancat , sa incerce cu incredere! |
All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2025 4Tuning