buna ziua zilele trecute am arvunit un pui de rottweiler nascut pe 1 martie,urmeaza sa ma duc sa il iau pe 15 aprilie.o sa ii faca decat deparazitarea interna. daca ma puteti sfatui cat de cat in cresterea lui ce trebuie sa fac si ce vaccinuri urmeaza.
buna ziua zilele trecute am arvunit un pui de rottweiler nascut pe 1 martie,urmeaza sa ma duc sa il iau pe 15 aprilie.o sa ii faca decat deparazitarea interna. daca ma puteti sfatui cat de cat in cresterea lui ce trebuie sa fac si ce vaccinuri urmeaza.
cainele il vei lua dupa varsta de 6-8 saptamani cel mai probabil. in acel moment ar trebui sa aiba carnet de sanatate si cel putin 1 sau 2 vaccinuri si deparazitari facute (deparazitare interna mai mult ca sigur). acum depinde de firma producatoare de vaccinuri cate se fac si cand le administrezi. cel mai bine e sa duci cainele la un veterinar dupa ce l-ai luat si iti face dansul o schema de vaccinare.
este luat de la o canisa? pedigree o sa primesti la el? bafta
o sa merg la un veterinar sper sa gasesc unul bun,am inteles ca trebuie declarat si la politie o sa fac si asta.nu stiu parinti am vazut doar femela cand am ales catelul,era de talie mare.la ce te referi cand spui sa am noroc sa fie totul ok?
depinde ce doresti tu de la caine. conteaza foarte mult de ce temperament au parintii lui. am vazut caini cumparati de la canise de top care daca auzeau un zgomot puternic se speriau foarte rau..la o rasa de genu nu trebuie sa se puna probleme de genu bafta inca o data!
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Re: Catelusii vostri
Pufina: o catelusa adoptata de pe strada.
Am gasit-o anul trecut in iunie, era proaspat castrata si lasata sau fugita pe strada, inca sangera si avea copciile rupte pe burta.
Avea blana murdara, era slaba si avea nasul uscat si negru.
Dupa cateva luni de ingrijiri medicale si stat in casa, tratament cu crema de galbenele pe nas, si toate vaccinele si deparazitarile facute, catelusa s-a pus pe picioare si pare sa fie o alergatoare innascuta
Pufina are approx 2 ani...nu se stie sigur