Quote:
Originally Posted by R.Equinox
Salutare..am nevoie de un mic Sfat....As vrea sa imi iau si eu un catelus...dar problema e ca nusitu de care....dintre Pitbull si Amstaf...Daca ma puteti ajuta..care e mai destept/cuminte/ etc....chiar asa avea nevoie de ajutor..Multumesc Anticipat!
|
Pit Bullu este un caine iubitor , daca stii sa il educi bine nu vei avea probleme cu el , un caine puternic si vointa mare .. Care poate devenii foarte agresiv cu ceilalti caini
sunt loiali .. se inteleg bine si cu stapanul si cu membrii familiei , se joaca si multe activitati
Cu un dresaj necorespunzator poate deveni violent.
Amstafful este un caine inteligent si puternic ca si Pit Bullul , si el devine foarte agresiv cu cainii , si prietenos cu membrii familiei ! Este un caine curat , tacut care nu latra fara motiv ..Cu un dresaj necorespunzator poate deveni violent. Pe strada in mod normal nu are probleme cu oamenii straini , dar exemplarele prost educate , insuficient socializate , care au fost batute sau au suferit tratamente traumatizante pot sa atace persoanele care fac anumite gesturi pe care animalul le interpreteaza drept agresive fata de el sau fata de stapan.
Sper ca ti-am fost de ajutor , e parerea ta pe care il cumperi
aman2 sunt niste caini exceptionali !
( desigur , cu o educatie adecvata )