SPORT Fans Fotbal, Handbal, Tenis, Sporturi etreme |
14-02-10, 02:17
|
|
Stage 5
|
Re: Ce sporturi practicati
o sa pun maine poze cu un amic care a ajuns in 1 an si 2 luni de la 48kg la 74 doar din mancare si somn
|
|
|
18-02-10, 09:58
|
|
4Rally
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
Care baga un program pentru sala ce tactici folositi ?
|
|
|
18-02-10, 11:34
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by _Bj_
|
Eu le fac Asa:
Luni iept
Marti:spate
Miercuri:brate
joi:umeri+trapez
vineri icioare si abdomen
sambata grupa deficitara,ocazional
|
|
|
18-02-10, 12:42
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [SKODA] [Toyota] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by sTAILLL
o sa pun maine poze cu un amic care a ajuns in 1 an si 2 luni de la 48kg la 74 doar din mancare si somn
|
Ce zici de unu ce a ajuns de la 120 kg la 70 kg in vreo 8 luni ?
|
|
|
18-02-10, 13:00
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by sTAILLL
|
Depinde enorm de metabolism, ardere. eu am 60 acum (aveam 70 dar in urma unui regim pt stomac al slabit 10kg rapid), iar acum mananc destul, mancare gatita la ora 16 si 20 + dimineata si degeaba nu ma pot ingrasa, am arderea f puternica. De curiozitatea intreaba-l cum s-a ingrasat? ce regim?!
|
|
|
18-02-10, 16:20
|
|
Delta Racing Crew Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Delta Racing Crew] [VW] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Eugen_TL
Depinde enorm de metabolism, ardere. eu am 60 acum (aveam 70 dar in urma unui regim pt stomac al slabit 10kg rapid), iar acum mananc destul, mancare gatita la ora 16 si 20 + dimineata si degeaba nu ma pot ingrasa, am arderea f puternica. De curiozitatea intreaba-l cum s-a ingrasat? ce regim?!
|
Pentru slabire sau ingrasare in primul rand trebuie pusa bine la punct alimentatia si exercitii fizice corespunzatoare. Pentru a lua in greutate, mai ales in cazul tau eugen, fiind o persoana care pui greu pe tine, trebuie sa-ti faci un program de alimentatie si sa respecti mesele principale ale zilei (dimineatza,pranz,seara). Pana sa ajungi sa iei suplimente nutritive, incearca mai intai sa-ti pui la punct alimentatia si programul de antrenament. Daca vrei sa iei in greutate atunci doreste-ti sa iei in masa musculara nu si tesut adipos, vei ajunge in situatia cand o sa-ti fie greu sa scapi de el...
Incearca sa faci 4 antrenamente pe saptamana durata fiecarui sa fie intre 45min - 90min(maxim). Suplimentele nutritive sa le introduci treptat(daca doresti sa iei), ar fi bine daca ai face niste analize sa vezi pe ce trebuie sa pui accent.
Recomandarea mea: dupa ce ti-ai pus la punct alimentatia si antrenamentele, ia-ti un complex de vitamine+minerale in primul rand, apoi ai nevoie de un supliment proteic dar sa fie si bogat in carbohidrati (pentru ca vrei masa).
Complex de vitamine + minerale iti recomand Animal Pak, iar ca supliment proteic bogat si in carbohidrati... in functie de buget Mass-tech(de la Muscletech); N-Large (de la Prolab) sau ceva mai ok la pret GFX8 (Pro nutrition) asta e produs romanesc, dar e ok... dupa o perioada ai putea sa mai intrduci si un supliment de seara, inainte de culcare... ai putea sa incerci un produs care contine proteine cu absorbtie lenta, milg&egg... proteina din lapte si albus de ou.
18-02-10, 17:02
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Alimentatia o respect de cateva luni bune, orele de masa, de 2 ori pe zi, dimineata ( 11-12), 4 si 8 seara, intre mese un dulce,fruct,covrigi etc...
Acum mia trebuie sa merg la sala..prima luna voi face suplimennte,eventual niste vitamine.. abia apoi voi introduce ceva. VReau sa merg si la un nutritionist sa nu iau ceva de capul meu, deci mi-a spus cineva care aduce proteine dinastea ca mass-tech pt mine acum nu-i bun, sunt prea slab,am avut probleme cu stomacul, si imi va da palpitatii. ms
|
|
|
18-02-10, 18:01
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by _Bj_
|
neaparat incalzire foarte buna pentru toate grupele musculare, indiferent de ce ai de facut in ziua respectiva.
luni: piept + bicepsi + abdomen
miercuri: spate + tricepsi + abdomen
vineri: picioare + trapez +umeri +abdomen
pentru orice grupa musculara, macar 3 tipuri de exercitii, cu cate 3-4serii fiecare.
marti si joi....alergat in jurul terenului de fotbal, si alte exercitii care se pot face
la abdomen eu faceam 10serii pana la epuizare, dar abdomene din alea fara sa ma ridic de tot. La inceput aveam o greutate de 20kg in piept, dupa aia 15kg, bla bla...si ultimele 4 serii le faceam fara greutate, pentru ca oricum eram terminat.
|
|
|
22-02-10, 18:15
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by valib
neaparat incalzire foarte buna pentru toate grupele musculare, indiferent de ce ai de facut in ziua respectiva.
|
buna observatia ta.
ps: i-a incearca sa schimbi vineri cu miercuri, o sa intre si mai bine
|
|
|
22-02-10, 18:37
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by valib
pentru orice grupa musculara, macar 3 tipuri de exercitii, cu cate 3-4serii fiecare.
marti si joi....alergat in jurul terenului de fotbal, si alte exercitii care se pot face
la abdomen eu faceam 10serii pana la epuizare, dar abdomene din alea fara sa ma ridic de tot. La inceput aveam o greutate de 20kg in piept, dupa aia 15kg, bla bla...si ultimele 4 serii le faceam fara greutate, pentru ca oricum eram terminat.
|
E bine alcatuit programul . Dar scoate mircurea abdomenul . Abdomenul e o grupa de muschi ca toate celelalte .
|
|
|
24-02-10, 11:40
|
|
Banned
Stage 5
|
eu am(aveam) probleme cu abdomenul, si necesita atentie mai mare...adica trebuia sa dau jos kg de pe burta
evident, se pot jongla cu grupele musculare, etc...dupa preferinta fiecaruia.
eu asa am facut 2ani de zile, mi-am atins scopul
|
|
|
25-02-10, 01:56
|
|
Stage 5
|
din cate stiam eu nu prea e indicat sa bagi in aceasi zi si picioare si trapez umeri (adica grupa musculara din partea de sus a corpului) cica stanjeneste inima
25-02-10, 02:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Style in Motion]
|
De vreo 1 saptm m am apucat si eu de sala ca era nevoie mare .Ma duc cu inca 2 prieteni care fac sala de mult si au de 2 ori greutatea mea . Ajung cam lesinat acasa dar au zis ca e ok pana ma obisnuiesc cu sala. Mi sa recomandat Animal Pak dupa 1 luna de sala .Eu vreau sa pun pe mine in greutate , e bun asta ?A mai luat cineva pe aici ?da rezultate?
|
|
|
25-02-10, 08:54
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
practic si un sport pe care il fac foarte bine = aruncatul cu privirea
am si eu o intrebare pentru cei care se duc la sala si care iau proteine
ce fel de proteine luati??? sau ce proteine mi-ati recomanda??? astfel in cat sa nu fie foarte scumpe si nici slabe calitativ
eu ma duc la sala de cateva luni si fac astvel
pentru ca fac orele dupa-amiaza si liceul nu imi da timpul necesar pentru sala
ma duc decat martea, miercurea si vinerea si cateodata sambata
as vrea sa stiu ce alimentatie mi-ati recomanda...
de exemplu eu mananc aproape in fiecare zi, dimineata pe la 8 lapte... mai bag o runda de oua prajite sau crenvusti pe la 10 apoi mai mananc niste fructe pe la 12 si mai mananc inainte sa plec la liceu pe la 2 mancare gatita... ciorbe, sosuri si altele.... apoi cand vin pe la ora 8 mananc o friptura cu cartofi prajiti deobicei si mai mananc odata la 10 ceva dulce...
in zilele de marti, miercuri si vineri defiecare data inainte sa ma duc la sala mananc o portie de piure sau orez ceva care sa imi dea putina forta....
este bine??
|
25-02-10, 19:15
|
|
Stage 3
|
Incearca sa nu mananci deloc mancare prajita, nu te ajuta cu nimic si iti dauneaza.
Ai grija cu carboidratii, incearca sa mananci putina paine sau alte paste fainoase.
Nu trage numai de fiare, dute si alearga... fa si alte exercitii.
Mananca multe proteine si lasa prostiile de prafuri ca inca esti prea mic pentru asa ceva.
Succes.
|
|
|
|
|