Quote:
Originally Posted by danny125
Tii neaparat sa ii pui folie?  pentru ca e o masina old school nu cred ca i-ar sta bine cu folie...eventual daca vrei sa ii pui folie pentru prcaticalitate si nu pentru aspect adica protejare de radiatii UV pui una mai deschisa la culoare ... si eu aveam de gand sa ii pun folie dar dupa cateva incercari esuate (am incercat sa o pun eu acasa) si dupa cateva virtual tuning-uri facute pe calculator am ajuns la concluzia ca nu ii sta bine ... dar am mai spus-o si o mai spun e masina ta si conteaza sa iti placa tie
Plafonul in stil sah ar fi o idee buna...imi plac masinile care au ceva deosebit ceva ce iti sare in ochi si iti raman in minte deci + pentru asta
Nu gasesti pe nimeni pe la tine pe acolo sa iti intoarca jantele? ar arata foarte bine 
|
Consider ca i-ar sta bine cu folie pegeamuri ar da bn negru cu alb si cu rosu.
Folia o so pun si eu acasa

).De plafosn la fel consider ca i-ar da bn .Jantele le pot intoarce si eu da nu ar fii cu succes deoarece mi-ar da in aripa.Am mers si pe principiul sa nu ii fac prea multe modificari ,oricand pot sa o fac originala cum a iesit din fabrica.
Maine poimaine imi vin numerele preferentiale HD 92 ATY .Am trecut masina pe numele meu,trecut in carte culoarea,serie motor.