Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Reply

Thread Tools
Old 04-01-11, 12:47   #16
55bbs
Banned

Stage 5

Default Re: E60-530d

astazi masina am dus-o la mhs pt un modul mpm imi descarca bateria asa deodata si numai aveam nici un sistem ..dacie curata) ..asta dak nu apucam sa ii opresc motoru k daca da..acolo murea..sincer preaa multa electronica... dak tot am dus o acolo am un prieten si mi a promis k dak poate imi pune softu de 231cp... acum astpt sa ma sune sa o iau...
pt cei carcotasi...da puteam sa pun si eu modulul k pana la urma e o cutiutza...dar exista sansa sa nu comunice bine cu masina...
55bbs is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 01:32   #17
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by 55bbs View Post
astazi masina am dus-o la mhs pt un modul mpm imi descarca bateria asa deodata si numai aveam nici un sistem ..dacie curata) ..asta dak nu apucam sa ii opresc motoru k daca da..acolo murea..sincer preaa multa electronica... dak tot am dus o acolo am un prieten si mi a promis k dak poate imi pune softu de 231cp... acum astpt sa ma sune sa o iau...
pt cei carcotasi...da puteam sa pun si eu modulul k pana la urma e o cutiutza...dar exista sansa sa nu comunice bine cu masina...
Orice inlocuiesti la un e60 , trebuie programat cu testerul apoi , ca sa il poata citi corect , stiu asta pentru ca si eu posed un 530d e60 si am intampinat destule dificultati la acest capitol ! cat despre soft , daca o resoftezi , iti recomand ceva facut de hamann/superchips sau stiu ca in bucuresti sunt 2 3 persoane care pot resofta cu cap un bmw [ unul din ei e wpp ] ! daca iti place sa alergi masina iti recomand sa verifici furtunele de pe langa motor [ sa nu ai surprize mai tarziu ] Mult succes in continuare cu masinuta si km multi fara incidente !

Last edited by DEVIL's Style; 05-01-11 at 01:35.
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 09:30   #18
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by DEVIL's Style View Post
Orice inlocuiesti la un e60 , trebuie programat cu testerul apoi , ca sa il poata citi corect , stiu asta pentru ca si eu posed un 530d e60 si am intampinat destule dificultati la acest capitol ! cat despre soft , daca o resoftezi , iti recomand ceva facut de hamann/superchips sau stiu ca in bucuresti sunt 2 3 persoane care pot resofta cu cap un bmw [ unul din ei e wpp ] ! daca iti place sa alergi masina iti recomand sa verifici furtunele de pe langa motor [ sa nu ai surprize mai tarziu ] Mult succes in continuare cu masinuta si km multi fara incidente !
asculta de nebunu asta ca e tatic la asa ceva

nu glumesc
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 18:07   #19
55bbs
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
asculta de nebunu asta ca e tatic la asa ceva

nu glumesc
deci sunt demoralizat total...softu nu l am mai pus dupa ce mi au dat o veste "super"...furtunele sunt ok mc de sfat..
azi dim primesc telefon de la mhs: buna dimineata bla bla bla..am o veste buna si una proasta... ii zic aia buna ...v-am facut bricheta nu aveati siguranta pusa(yupii de acuma imi incarc si eu telefonu), si cea proasta... trb schimbat teromstatu si alternatoru ...zic bn termostatul il am ( noroc cu prieten care mi-l facuse cadou cand mi am luat masina parca presimtea el ceva) ... si am intrebat cat e alternatoru : 3000 d lei ... asa k am inchis telefonu am fost sa iau masina de acolo ...astpt sa vina un prieten sa imi dea alternatoru jos si ma duc sa vad ce pot sa fac cu el..am auzit k sunt niste baieti buni prin baicului...sunt un pic suparat dar neh..asta e e60 ...prost eu k nu mi am luat 545i e39....
dimineata plec la bulgari cu niste prieteni sa inmatriculam vr6 turbo apoi sa vad ce pot face cu alternatoru...
acum ce sa fac ..sa fiu fericit ca masina nu are si alte probleme sau sa injur un alternator?
Old 05-01-11, 18:28   #20
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by 55bbs View Post
deci sunt demoralizat total...softu nu l am mai pus dupa ce mi au dat o veste "super"...furtunele sunt ok mc de sfat..
azi dim primesc telefon de la mhs: buna dimineata bla bla bla..am o veste buna si una proasta... ii zic aia buna ...v-am facut bricheta nu aveati siguranta pusa(yupii de acuma imi incarc si eu telefonu), si cea proasta... trb schimbat teromstatu si alternatoru ...zic bn termostatul il am ( noroc cu prieten care mi-l facuse cadou cand mi am luat masina parca presimtea el ceva) ... si am intrebat cat e alternatoru : 3000 d lei ... asa k am inchis telefonu am fost sa iau masina de acolo ...astpt sa vina un prieten sa imi dea alternatoru jos si ma duc sa vad ce pot sa fac cu el..am auzit k sunt niste baieti buni prin baicului...sunt un pic suparat dar neh..asta e e60 ...prost eu k nu mi am luat 545i e39....
dimineata plec la bulgari cu niste prieteni sa inmatriculam vr6 turbo apoi sa vad ce pot face cu alternatoru...
acum ce sa fac ..sa fiu fericit ca masina nu are si alte probleme sau sa injur un alternator?
Tu la ce preturi te asteptai din partea reprezentantei? inainte de a declara alternatorul "mort" cauta un electronist maniac si punel sa il verifice de la a la z [ are un fel de punte de diode si ala ] , iar daca reuseste sa o faca , ai scapat ieftin ! Iti spun ceva si sper sa nu te superi , dar in reprezentantele bmw din bucuresti , majoritatea celor de acolo sunt doar niste INCOMPETENTI !
Old 05-01-11, 18:31   #21
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

ai uitat numarul meu? .. iti dau alternator la jumate de pret de cat ti-au zis aia .. vezi daca rezolvi ceva cu reparatul daca nu call me
Rebel_Boy is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 18:35   #22
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

Quote:
Iti spun ceva si sper sa nu te superi , dar in reprezentantele bmw din bucuresti , majoritatea celor de acolo sunt doar niste INCOMPETENTI !
Nu e neaparat adevarata chestia cu mecanicii (electricienii) .. in reprezentantele mari asta e regula batuta in cuie, ce e stricat se schimba nu se repara.. de ce sa-ti ia 100 ron pe un releu + 100 ron pe manopera cand poate sa-ti ia 3000 ron fara sa-si bata capul (burta la bulibasii reprezentantei nu tre` sa mananca si ea!? )

- piese auto import - www.volksparts.ro
E-mail: volksparts@zappmobile.ro - www.koni.com.ro
Tel: 021-434.85.15 ... Fax: 021-769.21.99
Old 05-01-11, 18:36   #23
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy View Post
ai uitat numarul meu? .. iti dau alternator la jumate de pret de cat ti-au zis aia .. vezi daca rezolvi ceva cu reparatul daca nu call me
e sh alternatorul sau nou nout?
Old 05-01-11, 18:40   #24
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

nou nout ..
Old 05-01-11, 18:40   #25
55bbs
Banned

Stage 5

Quote:
e sh alternatorul sau nou nout?
da rebel n am uitat numaru tau ...cel mai mic pret l-am scos la 1700 d lei produs nou..
devil a mai fost umblat in alternator mi a spus fostul proprietar au fost diodele..acum ma astpt sa se fi dus rotoru ...voi vedea maine..inca astpt baiatu sa imi dea alternatoru jos..dak nu maine ma apuc eu d ea..k n am ce face..
va multumesc
Old 05-01-11, 18:44   #26
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar

gasim si mai jos .. 1500 - 1550 depinde .. sau vezi ce piesa din el iti trebuie si o cautam si paia .. ce nu fac io pentru tine
Old 05-01-11, 18:50   #27
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy View Post
nou nout ..
OK , atunci daca poti aduce piese noi noute de bmw e60 la preturi decente te rog sa mi lasi pe pm un id de mess sau nr de contact , cine stie poate o sa am si eu nevoie vreodata ! e un pret corect la ce oferi pe alternator pentru ca el normal sh nu se da cu mai mult de 200 de euro ! Faza cu incompetentii nu tine doar de cazul lui bbs , am relatari foarte elocvente care ma determinat sa trag concluzia asta , oricum asta se rezolva printr o mica reclamatie directa la headquarterul din germania [ se stie foarte clar ca le stie de frica cei de aici din romania]

Revenind la jante , bbs eu iti recomand doar 2 modele de jante pentru seria 5 [ cele din seria OEM ] si anume astea doua :

http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...a-9630830.html sau cele de m5 OEM
Old 05-01-11, 18:55   #28
55bbs
Banned

Stage 5

o sa mai aman jantele pana in februarie martie cred ...pana acum a papat masina vreo 700-800 d euro din banii de jante ..multumesc lui Dumnezeu ca a mai mers treaba si am mai facut bani ...acum sa vad cat mai ma costa sa fac alternatoru sa pun termostatu....si suspensia trb sa o cumpar k asta are 215 mii d km si se simte pe autostrada la viteze mari cam balanseaza... as vrea o susp m pack sau ceva reglabil ...
Old 05-01-11, 18:58   #29
55bbs
Banned

Stage 5

apropo rebel poate gasim si o suspensie pret/calitate acceptabil
Old 05-01-11, 18:59   #30
Rebel_Boy

Stage 5

Rebel_Boy's Avatar