![]() |
E60-530d
3 Attachment(s)
Acum sa va prezint noua mea jucarie...dupa un e36 si 2 e46 m am hotarat sa trec la clasa mai mare :D ...mi-a fost putin ciudat sa trec la 4 usi dupa ce am avut numai 2 :D... a inceput sa imi placa mare acum:D...
Masina e din primele serii fiind 2003 ..luna a 10 a dak nu ma insel ... km are destui undeva la 215 mii .... A fost luata de la un prieten care a schimbat cam tot pe la ea:D ... in afara de turbina si injectoare a fost schimbat cam tot si nou de la bmw... Masina are 218 cai ... dar evacuarea isi spune cuvantul:D in sarcina suna a V sau cel putin asa mi se pare mie, nu sunt numai eu de parerea asta:D... Maine dimineata are programare la doctor k i-a cedat modulul MPM si cand descarca bateria o descarca fara drept de apel:D... M am apucat de cumparaturi..si am cumparat flansa cardan ( e mare rau fatza de e46) , bucsa grup ...si cam atat... in primavara v-a primi o suspensie reglabila si jante pe 19 sau 20 depinde ce gasesc ...am gasit niste bbs uri frumoase pe 20 dar cam scumpe momentan:D... astpt pareri nu ma supar daca nu va place...mie imi place si e de ajuns:D... am facut azi pozele..dar promit ca in 2-3 zile vin cu poze .. bn inteles i-am pus BBS la numar :D e o traditie la mine :)) |
Re: E60-530d
ai uitat sa spui ca are cuplu de M5 ;) si ca mananca asfaltul :D
|
:pistoles::pistoles: roti si blana jos ca te :pistoles::pistoles::pistoles::pistoles:
sa o stapanesti sanatos :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Jante ar fi cam 3-4 variante :
1. http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...9-9492159.html 2. http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...a-9630830.html 3. http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...w-9813285.html (cam asta sunt preferatele mele) si cine aduce suspensii sa imi zica si mie niste preturi ..ma intereseaza in special reglabila inaltime si duritate |
frumoasa achizitie!sa ai parte de ea fara incidente neplacute!
dupa parerea mea cred ca ultimul link cu jantele pe 20 sunt:shock: dar sunt sigur ca se poate si mai bine!:lol::lol: multa bafta si cu jante mari si low va fi :dribble: |
Quote:
oricum jantele vor fi ceva OEM un mic incident am avut la 3 zile dupa ce am luat o ..am tras 2-3 linii pe usa dreapta spate... e al doilea bmw kre il agat intr o dacie 1300...am eu atractie..cand vad una trb sa o misc un pic:D.. nu e nimic grav ... se mai intampla :D.. ma bate gandu la un casco ... ma las de cola si seminte si platesc casco pe luna :))) |
Quote:
|
Quote:
sunt de parere ca daca e sa se intample se intampla necazu...intradevar casco e bun ... de aia si intentionez sa ii fac..dar sa termin cu ce mai am de schimbat la ea... |
Frumoasa asta "mica" :lol: Nasol cu incidentu... ti-ar prinde bine un casco... Jante, si bagata in pamant (cum zice Marean :lol:), si e forta... Sa mai faci si tu niste poze mai multe cand termini de schimbat ce mai ai pe la ea :D
|
e mai forta citroenul din parcare decat bmw-ul :lol: .. bv mah sa-l stapanesti sanatos, ai trecut si tu in final la o masina serioasa :) ..
PS: pe cat sunt jantele astea care le ai acum pe masina? .. poate ne combinam cand iti iei altele :oops: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am pus si eu o poza:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning