05-06-11, 21:39
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
din perspectiva unuia dintre cei care au stat la 2m de masina in timp ce se lansa, sunt curios cati dintre cei care arunca, cu rahat, au cohones sa o conduca...daramite sa mai scoata si timp cu ea. E practic una dintre primele curse ale masinii in setupul actual din cate stiu, si Nissanul de la Exelixis si GT-R`ul din TM au avut nevoie de o cursa de acomodare, este practic imposibil sa vii la prima cursa si sa bati toate recordurile cu o masina noua si pe o suprafata la fel de noua...
|
|
|
06-06-11, 13:05
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
Originally Posted by HoricutzWSR
din perspectiva unuia dintre cei care au stat la 2m de masina in timp ce se lansa, sunt curios cati dintre cei care arunca, cu rahat, au cohones sa o conduca...daramite sa mai scoata si timp cu ea. E practic una dintre primele curse ale masinii in setupul actual din cate stiu, si Nissanul de la Exelixis si GT-R`ul din TM au avut nevoie de o cursa de acomodare, este practic imposibil sa vii la prima cursa si sa bati toate recordurile cu o masina noua si pe o suprafata la fel de noua...
|
Corect punctat.George s-a dat duminica doar de 2 ori si a scos acest timp.
asa ca....
O sa vedem etapele viitoare .
masina de la exelis s-a dat de vre-o 5 ori ,cel putin asa am vazut eu,numai duminica,plus si etapa trecuta.
Cursa de la tulcea a fost prima pentru George in noul setup.
|
|
|
08-06-11, 11:17
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Opel] [VW] [SUBARU]
|
plecarea este cea mai grea. oricum o sa imbunatateasca timpul, se vede ca deabea acum incepe sa se acomodee cu masina.
in locul lui, dupa cursele(cand era pista goala) de la tulcea mai incercam cateva plecari la limita!
02-10-11, 22:30
|
|
Stage 5
|
bai fratilor nu sunteti normali......superba masina...mai puteti, inca nu va mancat ficatii...nu aveti fire de par albe in cap??? ca mie mi se face rau de la stomac numai cand o aud cum suna
bafta multa in continuare
|
|
|
04-10-11, 13:07
|
|
Stage 5
|
ce se mai aude cu acest proiect?
|
|
|
01-11-11, 23:40
|
|
Stage 3
|
salut baieti, nu se mai aude nimik de voi, la tulcea nu ati reusit sa ajungeti, cum mai merge "monstru"?
va urez la cat mai putine sec/liniutza!...
|
|
|
02-11-11, 20:43
|
|
Stock
|
Care baieti, care luca motorsport ?
|
|
|
29-10-12, 00:23
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
nu se mai stie nimc de acest proiect??
|
|
|
29-10-12, 15:58
|
|
Stage 2
|
ba da, o sa iasa forta cu txa si cu sebastian.
cica o sa faca echipa toti 3 dar n-o sa se mai numeasca The others, o sa fie The invisibles.
|
|
|
01-11-12, 15:23
|
|
Presedinte THE OTHERS
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by kkk
ba da, o sa iasa forta cu txa si cu sebastian.
cica o sa faca echipa toti 3 dar n-o sa se mai numeasca The others, o sa fie The invisibles.
|
Pai deocamdata are un timp oficial care este destul de bun 10,4.....TXA are 10,7....timpul lui sebastian nu il stiu, timpul tau poti sa il spui? Timpii de care fac vorbire se pot demonstra cu bon si cu filmare, daca ai timp mai bun decat noi atunci noi spunem'' jos palaria".....daca nu ai timp mai bun iti spunem" baga joc de glezne"....
01-11-12, 15:49
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by MariusTXA
Pai deocamdata are un timp oficial care este destul de bun 10,4.....TXA are 10,7....timpul lui sebastian nu il stiu, timpul tau poti sa il spui? Timpii de care fac vorbire se pot demonstra cu bon si cu filmare, daca ai timp mai bun decat noi atunci noi spunem'' jos palaria".....daca nu ai timp mai bun iti spunem" baga joc de glezne"....
|
eu n-am masina, sunt comentator
doar facusem o constatare cu o urma de ironie, este adevarat
stii tu, aici posteaza si cei care n-au timpi
bafta in continuare cu revenirea, sa fie forta
|
|
|
01-11-12, 19:20
|
|
Presedinte THE OTHERS
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Quote:
Originally Posted by kkk
eu n-am masina, sunt comentator
doar facusem o constatare cu o urma de ironie, este adevarat
stii tu, aici posteaza si cei care n-au timpi
bafta in continuare cu revenirea, sa fie forta
|
Pai mai bine pune mana la munca ca sa iti iei o masina pe care sa o faci mai puternica decat ale noastre, dupa parerea mea masinile astea care fac 10,4 si 10,7 sunt in carti si restul e cancan! Tu te referi la revenirea cu e30-ul cred dar in momentul de fata am si alte jucarii care pot inlocui e30-ul, anul asta am fost prezent la 90% dintre cursele de drag iar eu zic ca este destul de bine, asa ca nu inteleg de unde pana unde ironia asta de 2 lei!
Nu iti multumesc ca mi-ai urat bafta deoarece cred ca ai fost ironic!
|
|
|
02-11-12, 09:26
|
|
Stage 2
|
Quote:
Pai mai bine pune mana la munca ca sa iti iei o masina pe care sa o faci mai puternica decat ale noastre, dupa parerea mea masinile astea care fac 10,4 si 10,7 sunt in carti si restul e cancan! Tu te referi la revenirea cu e30-ul cred dar in momentul de fata am si alte jucarii care pot inlocui e30-ul, anul asta am fost prezent la 90% dintre cursele de drag iar eu zic ca este destul de bine, asa ca nu inteleg de unde pana unde ironia asta de 2 lei!
|
chiar n-am stiut ca ai fost prezent la drag anul asta, atunci scuze si felicitari daca 10.7 este de anul asta
nu te-am vazut pe filmari, nici n-am urmarit chiar cu atentie, credeam ca n-ai mai iesit nicaieri
scuze inca odata, pe bune
|
|
|
02-11-12, 11:04
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by kkk
chiar n-am stiut ca ai fost prezent la drag anul asta, atunci scuze si felicitari daca 10.7 este de anul asta
nu te-am vazut pe filmari, nici n-am urmarit chiar cu atentie, credeam ca n-ai mai iesit nicaieri
scuze inca odata, pe bune
|
https://www.youtube.com/watch?v=FMdPdemjv7Y
|
|
|
08-01-14, 22:56
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [Opel]
|
Quote:
|
La multi ani! Ce se mai aude de masina?
|
|
|
|
|