Member of: [4Tuning International] [SEAT] [Toyota] [4Rally]
Re: E39 - black bmw
Eu zic sa strangi niste bani pentru o suspensie si sa o lasi cat mai jos cu toate ca drumurile nu prea ne permite dar... si alte jante eu zic ca iti iei 200 si ceva de euro pe ele si dupa iti iei ceva la mana a 2a:P doar atat simpla si de efect:Ppoate si un Kit M.Masina o stiu si eu veneșai la sala la polivalenta nu?:PBafta!
Eu zic sa strangi niste bani pentru o suspensie si sa o lasi cat mai jos cu toate ca drumurile nu prea ne permite dar... si alte jante eu zic ca iti iei 200 si ceva de euro pe ele si dupa iti iei ceva la mana a 2a:P doar atat simpla si de efect:Ppoate si un Kit M.Masina o stiu si eu veneșai la sala la polivalenta nu?:PBafta!
dap veneam la polivalenta cu masina .... kitul m va veni si el o data cu vopsirea. e o chestie pe casco si de aceea vreau sa o vopsesc inainte de toate , suspensia este si ea pe lista modificarilor dar pe ultimul rand ... cat despre jante .. o sa raman cu astea pana gasesc Oz Futura.
Se pare ca arata mult mai bine BMW-ul tau acum decat la inceput,dar sincer merita alte jante. Succes cu el. Si daca ai reusit sa lipesti eleronul spune si mie cum ca nici eu nu reusesc sa-l lipesc...