11-11-10, 01:15
|
|
Stage 5
|
Re: E39 - black bmw
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Am citit tot topicu frate, e de urmarit Mai ales ca in ultimele pagini am ras cu Marean care este el Vezi ca e in stare sa-ti traga o cheie pe masina, si cam are dreptate.... daca nu iese Candy Red nu prea e combinatie... si-asa am ramas pur si simplu uimit de pozele alea, mai ales aia cu Lanceru... Hai bafta cu masina, abea astept sa semneze aia actele!
|
da man ... nu prea e cine stie ce topicul ... nu sunt modificari majore !
Astazi am fost chemat la casco pt alt dosar ... pe celalalt l-au respins deoarece zgarietura din bara fata aparea (zgarietura era atunci ... acum e sparta ) si in pozele de cand am intocmit contractul , asa ca nu mai imi schimba ei bara fata ! trb sa o cumpar eu (deja am dat comanda ).... ce sa zic mai mult ! TAMPITI !!!!!!!! feritiva de cei de la EUROINS !!
|
|
|
24-11-10, 01:18
|
|
Stage 5
|
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....
|
|
|
24-11-10, 04:23
|
|
Stage 2
|
salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv
|
|
|
24-11-10, 09:38
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by crysty.bobok
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....
|
Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede
|
|
|
24-11-10, 11:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv
|
Ai PM !
Quote:
Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede
|
Da ... astazi am lasat masina , in 2 sapt zic ei ca este gata, bara spate a sosit bara fata la fel... !
Nu imi ramane decat sa astept ... !
|
|
|
24-11-10, 12:28
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Ce culoare va fii ?
|
|
|
24-11-10, 12:55
|
|
Stage 5
|
aceeasi culoare .. si asa a trebuit sa deschid proces ca sa imi accepte revopsire totala... .. dupa ce o vopsesc cred ca o colantez toata... ca sa protejez vopseaua.. si poate o fac rosie din colant... sau alb matt... astept sa vad cum iese a lu marean ...
|
|
|
24-11-10, 13:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
aceeasi culoare .. si asa a trebuit sa deschid proces ca sa imi accepte revopsire totala... .. dupa ce o vopsesc cred ca o colantez toata... ca sa protejez vopseaua.. si poate o fac rosie din colant... sau alb matt... astept sa vad cum iese a lu marean ...
|
...CAND AM LUAT BANII !!MA APUC DE MASINA !!!sper ca in max 2 saptamani sa termin partea estetica !!
|
|
|
24-11-10, 14:25
|
|
Stage 5
|
in 2 sapt ar trebuii sa fie gata si a mea ... !
cat o costa o colantare alb matt sau un rosu frumos la al meu e39 ... ? oricum la tine vin cand e sa o colantez.. si mergem aman2 sa alegem culoarea !
|
|
|
24-11-10, 14:47
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
cat o costa o colantare alb matt sau un rosu frumos la al meu e39 ... ? oricum la tine vin cand e sa o colantez.. si mergem aman2 sa alegem culoarea !
|
Cam 1500 lei din ce stiam eu... Acuma plus sau minus, depinde si cat de calitativ vrei In bucuresti ii s-o faci? Pai aici sunt destui, ai de unde alege Numai sa o vedem scoasa din service
|
|
|
24-11-10, 15:14
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
pt tine 8 milioane !!!! dar eu nu mai colantez maisna ...o vopsesc (singurel ) alb mat
|
|
|
24-11-10, 15:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [Inferno Motorsport] [Echipa de sprijin] [4Rally]
|
o sa ai o mare surpriza daca o colantezi, pe langa ca o sa iasa sub asteptari, cand dai colantul jos e posibil sa observi ca ai ramas si fara lac si culoarea matuita, si tre sa o revopsesti, cel putin asa am inteles de la cineva care si-a decolantat masina
|
24-11-10, 15:42
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [BMW]
|
Eu cred ca colantul e o improvizatie ieftina !
Lasa masina neagra ca arata bine , vezi masina lui Alex ce frumos arata !
Ai mare grija cum itreti vopseaua proaspata !
|
|
|
24-11-10, 15:46
|
|
Stage 5
|
Quote:
Cam 1500 lei din ce stiam eu... Acuma plus sau minus, depinde si cat de calitativ vrei In bucuresti ii s-o faci? Pai aici sunt destui, ai de unde alege Numai sa o vedem scoasa din service
|
da in bucuresti vreau sa o fac !
Quote:
pt tine 8 milioane !!!! dar eu nu mai colantez maisna ...o vopsesc (singurel ) alb mat
|
cum ma singurel ?
Quote:
o sa ai o mare surpriza daca o colantezi, pe langa ca o sa iasa sub asteptari, cand dai colantul jos e posibil sa observi ca ai ramas si fara lac si culoarea matuita, si tre sa o revopsesti, cel putin asa am inteles de la cineva care si-a decolantat masina
|
pai eu vreau colant ca sa protejez vopseaua ... si am inteles ca asta este unul din avantajele colantarii ! ... Am vazut ca uni dau si garantie pe chestia asta ... !
cred ca as putea sa vb cu astia d la service sa imi dea alta nuanta de negru... care negru oem ar da cel mai bine ?
|
|
|
24-11-10, 15:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
da in bucuresti vreau sa o fac !
cum ma singurel ?
pai eu vreau colant ca sa protejez vopseaua ... si am inteles ca asta este unul din avantajele colantarii ! ... Am vazut ca uni dau si garantie pe chestia asta ... !
cred ca as putea sa vb cu astia d la service sa imi dea alta nuanta de negru... care negru oem ar da cel mai bine ?
|
negru asta !!!
|
|
|
|
|