Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 5

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-06-10, 19:01   #181
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Default Re: E39 - black bmw

Quote:
frumoase poze.frumoasa masina.
Thx.

Quote:
am vazut ieri masina pe calea bucuresti... multa bafta cu ea
Mersi , trebuia sa dai un semn ceva o piatra in geam eventual

Quote:
Frumoasa . Merge facut si cromul de la geamuri negru sa fie complet shadow line.
Cromul de la geam o sa il schimb cu ornamente negre (nu vreau sa mai vopsesc eu ) dar numai dupa ce ii schimb si jantele .

Quote:
arata foarte bine, nu ti-ar trebui niste distantiere ?
moca? da joke.. o sa iau si distantiere dar in timp
crysty.bobok is offline  
Old 03-06-10, 20:23   #182
vladigrec

Stage 5

Member of:
[ALFA ROMEO]

m-am exprimat gresit daca aveam cu cea mai mare placere...
vladigrec is offline  
Old 22-06-10, 12:10   #183
Tweety_rzw
VW Driver

Stage 5

Tweety_rzw's Avatar

Member of:
[VW]
[Opel]

Frumos foc cinciul tău tati...ai grijă de el

Cum se comportă BMW pe Diesel?Probleme turbo?Compresie?
Tweety_rzw is offline  
Old 22-06-10, 13:54   #184
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Frumos foc cinciul tău tati...ai grijă de el

Cum se comportă BMW pe Diesel?Probleme turbo?Compresie?
Mersi .
Ce pot sa zic .. masina merge bine.. probleme grave nu au fost pana acum si sper sa nu fie .. am masina de la 80.000 km si in momentul de fata am 190.000 .. am schimbat 1 pompa de motorina pe la 120k km si fulia la 160k km astea au cazut .. in rest numai revizii (ulei , placute , discuri ,bucsii, tampoane motor), motorina si talpa
crysty.bobok is offline  
Old 22-06-10, 18:25   #185
EmyM6

Stage 5

EmyM6's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
Mersi .
Ce pot sa zic .. masina merge bine.. probleme grave nu au fost pana acum si sper sa nu fie .. am masina de la 80.000 km si in momentul de fata am 190.000 .. am schimbat 1 pompa de motorina pe la 120k km si fulia la 160k km astea au cazut .. in rest numai revizii (ulei , placute , discuri ,bucsii, tampoane motor), motorina si talpa
poate mai facem si noi o intrunire pe la noi pe aici ca nu v-am mai vazut de haaaa.........
EmyM6 is offline  
Old 23-06-10, 13:39   #186
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
poate mai facem si noi o intrunire pe la noi pe aici ca nu v-am mai vazut de haaaa.........
acum sunt cu facultatea man .. pe 9 iulie termin sesiunile dupa aceea o sa fiu 3 luni numai in targoviste ne putem intalni oricand am auzit ca vine si dolb.. daca nu a venit deja
crysty.bobok is offline  
Old 24-06-10, 15:07   #187
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]

Felicitari cristi , rezultatul e frumos ! tine-te de treaba in continuare !

La interior daca imi permiti un mic sfat : cauta volanul ala de M in 3 spite ! nu conteaza ca e cel de dupa facelift sau inainte ! amandoua consider ca sunt frumoase !
DEVIL's Style is offline  
Old 01-07-10, 02:05   #188
big_ballz

Stage 5

big_ballz's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Virtual Tuning]
[FORD]

Foarte ok arata pentru stagiul la care este acum..e loc de mult mai bine dar e oke..eu personal sunt un fan e39 si imi doresc foarte mult unul.
Este un model aparte de la BMW, poate mai special decat altele mai noi.
FELICITARI!
Old 16-07-10, 00:03   #189
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
Felicitari cristi , rezultatul e frumos ! tine-te de treaba in continuare !

La interior daca imi permiti un mic sfat : cauta volanul ala de M in 3 spite ! nu conteaza ca e cel de dupa facelift sau inainte ! amandoua consider ca sunt frumoase !
Quote:
Foarte ok arata pentru stagiul la care este acum..e loc de mult mai bine dar e oke..eu personal sunt un fan e39 si imi doresc foarte mult unul.
Este un model aparte de la BMW, poate mai special decat altele mai noi.
FELICITARI!
Multumesc baieti ! Momentan masina a revenit la vechiu interior de musama (alb + negru) si la vechile jante ! Am renuntat la proiect din cauza unor probleme personale , masina a ramas in familie doar ca nu mai ma ocup eu de ea !

In concluzie se vand : jantele , interior piele neagra , panou climatronic , eleron luneta etc.. .. o sa le pun maine la bazar !

O sa revin cu un nou proiect cand imi voi putea permite o masina din bani mei ... sper sa nu dureze prea mult !

Threadul se poate inchide ! Multumesc 4Tuning !

Last edited by crysty.bobok; 16-07-10 at 00:08.
crysty.bobok is offline  
Old 16-07-10, 00:14   #190
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

nasol ce aud,imi pare rau sincer,oricum bafta in continuare!
Alex_pitesti is offline  
Old 16-07-10, 00:26   #191
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
nasol ce aud,imi pare rau sincer,oricum bafta in continuare!
Mersi alex .. asta este .. poate e mai bine ca am renuntat acum decat mai tarziu.. altceva este cand ai o masina cumparata din banii propri si alta este cand mergi cu una primita de la parinti .. !
crysty.bobok is offline  
Old 16-07-10, 00:29   #192
Alex_pitesti

Stage 5

Alex_pitesti's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by crysty.bobok View Post
Mersi alex .. asta este .. poate e mai bine ca am renuntat acum decat mai tarziu.. altceva este cand ai o masina cumparata din banii propri si alta este cand mergi cu una primita de la parinti .. !
mda asa e,si a mea tot de la ei este si ...nu ma simt ciudat..adik oricum la varsta noastra nu vad de unde am avea atatia bani pt o masina...asa ca,traiasca parintii
multa bafta si te asteptam cat mai repede din nou aici!

SKODA SUPERB 2.0tdi-170cai
Alex_pitesti is offline  
Old 16-07-10, 00:45   #193
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Iti urez succes sa cumperi cat mai repede alta masina .
SAX1987 is offline  
Old 16-07-10, 01:33   #194
crysty.bobok

Stage 5

crysty.bobok's Avatar

Quote:
mda asa e,si a mea tot de la ei este si ...nu ma simt ciudat..adik oricum la varsta noastra nu vad de unde am avea atatia bani pt o masina...asa ca,traiasca parintii
multa bafta si te asteptam cat mai repede din nou aici!
M-ai inteles gresit :P nici eu nu ma simteam ciudat ca am masina de la parinti ... chiar daca in ultimul an 95% din km au fost facuti numai de mine tot nu puteam sa fac eu ce vroiam cu ea.. de ex stransesem bani pentru Kit M si revopsire totala dar nu m-au lasat sa le fac.. asa ca mai bine imi cumpar o masina din bani mei si o modific cum doresc ! De asemenea modificarile care le facusem masinii si anume : Interior piele , jante 17, climatronic etc.. au fost considerate de catre ai mei drept modificari de prost gust , de aceea am adus masina la starea in care era cand am primit-o. Intradevar la varsta noastra bani se fac mai greu .. dar nimic nu este imposibill.. eu de exemplu am un an si cateva luni de cand nu am mai cerut bani la parinti , Ma intretin de la 18 ani dintr-o mica afacere primita tot de la ei !

Deocamdata conduc cu sete o Skoda Fabia cu motor de 1.2 .

Quote:
Iti urez succes sa cumperi cat mai repede alta masina .
Mersi Sax, O sa urmaresc topicul tau sa ma cosolez:P , imi pare rau ca am renuntat la e39 .. dar poate viitoarea masina va fi tot un e39.. cu toate ca m-ar interesa si un e36 coupe sau cabrio.

P.s .. nu vrei un eleron de luneta ? eu l-am tinut doar 2 saptamani pe masina pentru ca l-am lipit aiurea si sa dezlipit ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Poza-0017.jpg
Views:	63
Size:	421.0 KB
ID:	1570356   Click image for larger version

Name:	Poza-0022.jpg
Views:	94
Size:	398.0 KB
ID:	1570357  
crysty.bobok is offline  
Old 16-07-10, 01:52   #195
SAX1987
4Tuning International Member

Stage 5

SAX1987's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[2 Roti]
[BMW]

Faci foarte bine ! Aduna bani si cumpara ce vrei tu si modifica cum iti place !MAi ales acum ca preturile la masini sunt foarte mici ! Am vazut azi aici pe forum un 318is perfect, inscris, pachet M , piele cu 2000 e !!!!!!

Sper sa-ti ei tot un E39 Ma bucur ca poti sa-ti produci banii tai de la asa o varsta ! Eu n-am putut in tara de aia am plecat

Ma intereseaza eleronul Daca vrei vb mai mult pe mess

craescuv@yahoo.com
SAX1987 is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -