Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Reply

Thread Tools
Old 25-09-08, 16:59   #76
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Default Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS

...masina este frumoasa...sa o stapanesti sanatos...
tiam vizionat si filmul..probabil daca aveai rabdare..pentru o zi cu ploaie..o invarteai mai bine...decat in praful ala..acum tu stii bn ce faci cu masina ta..si cum sa ai grija de ea...
dar sincer...1.8 nu este motor d cercuri...
ai grija si bafta cu masina
Marian_nebunu is offline   Reply With Quote
Old 25-09-08, 18:28   #77
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
...masina este frumoasa...sa o stapanesti sanatos...
tiam vizionat si filmul..probabil daca aveai rabdare..pentru o zi cu ploaie..o invarteai mai bine...decat in praful ala..acum tu stii bn ce faci cu masina ta..si cum sa ai grija de ea...
dar sincer...1.8 nu este motor d cercuri...
ai grija si bafta cu masina
este 1.8is nu 1.8 normal, care daca e sa o luam asa ...1.8is bate 2.0 la " liniutza " .

Si sa stii ca si cu 1.8is faci multe, poate si cercuri .. who knows ?

@ CJ 14 LFS : tot privesc masina ta si chiar imi place, culoarea si interiorul sunt un mare + chiar si anul ( ma refer la bordul plin, cel cu airbag la pasager ).

Este ingrijita si pot sa iti urez spor la completat pachetul M .
Bmwaldo is offline   Reply With Quote
Old 26-09-08, 13:06   #78
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

ms mult! este un motor potent dar in mod cert nu se lasa usor la invartit...acum sa vedem cand pun cauciucurile de iarna k pe gumele astea de acuma deabea pot face burn...

iar inca odata spun treaba cu iarba a durat 2 minute si a fost singura data...plus k nu am unde sa o invart cand ploua..aici toate parcarile sunt supravegheate...iar cele care nus, sunt inchise noaptea...dar oricum am mai incercat si acum incep sa prind la deraparea la curbe in forma de U (adica sa-i arunc fundul pe exterior) dar spun din nou..doar fortata face..cu clutch kick s.a.m.d.

cat despre kit...mai aspetp...am alte prioritati. daca se va scoate taxa si primesc banii inapoi primele lucruri vor fi: finala, umpic de muzica(8-9mil), faruri (lupa,xenon,angel) si daca mai raman bani ii tin pt revizie ca imediat se apropie ziua :P
Old 26-09-08, 13:10   #79
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

las-o dreq de muzica, aia la sfarsit....

cel mai important acum, e sa schimbi farurile, neaparat cu lupa, si neaparat sa pui xenon cel putin pe faza scurta.... apoi xenon in proiectoare... (si gata esti boier) , dupaia angeluri (nu-ti lua faruri cu angeluri, arata mai bine kitul angel din ccfl, pus ulterior) vezi e36 skz....

si usor usor, nu te grabi, ca ai timp sa inveti, si e pacat sa strici masina... nu uita ce iti spuneam mai de mult, trateaz-o cu respect, si ea te va respecta pe tine, nu o tratezi cu respect, vorba lu skz, te da cu capu de copaci instant.

2007' Infiniti G35s Coupe - Status: Confirmed

Raz6633 is offline   Reply With Quote
Old 14-10-08, 20:52   #80
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

long time no post, so...
incep cu "vestile" bune...insf mi-am luat umpic de muzicuta in portbagaj. nothing much numa sa sune. Hifonics gama titan, 400w in cutie inchisa provizoriu. este evident ca trebuie sa circul cu bancheta din spate rabatata...oricum l-as pozele sa vb.

din pacate nu m-am putut bucura f mult de muzica avand in vedere ca in seara zilei in care am comandat pachetul am avut un mic/mare incident...pe scurt, curba larga+viteza+nisip pe asfalt=muscat din bordura cu roata fata dreapta=>bascula indoita, butucul, janta+cauciuc. dupa incident roata era lipita de aripa...nha oricum na fost s fie sa evit, desi am fost la limita, doar am piscat nu am zburat cu masina peste, dar a fost de ajuns. asta s-a intamplat acu 1 sapt, a doua zii am luat alt brat si l-am pus sus si maine o bag in service sa mai schimb niste bucsi si butucu, o isprava de vreo 800-900 de lei.

revenind la muzica, sfat: nu va cumparati sigurante mini-ANL (atata timp cat nu stati in bucale) deoarece in tot cluju asta nu exista astfel de sigurante (doar in bucuresti am intales ca sunt)...eu am ars-o si am renuntat cu totu la siguranta si am pus soclu AGU...aceasi *** doar ca arata umpic diferint inauntru si sistemu de prindere e altcumva. oricum muzica suna ok dar ii trebuie cutie ventilata neaparat si sa stea bancheta rabatata

p.s. nu ma intrebati ce s-a intamplat cu cablurile noi noute RCA hifonics...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1130596.JPG
Views:	170
Size:	2.77 MB
ID:	669926   Click image for larger version

Name:	P1130598.JPG
Views:	139
Size:	2.68 MB
ID:	669927   Click image for larger version

Name:	P1130600.JPG
Views:	165
Size:	2.73 MB
ID:	669928  

Alex_Tiger is offline   Reply With Quote
Old 15-10-08, 01:58   #81
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Ahaaaa, cand ti-am spus ca n-o sa se auda, tu nimic, 'batman, batman'... acum vezi... ouf.... asa ai facut si cu shark.... esti incapatanat.

In fine, sa stapanesti sanatos muzicuta.... si las-o si tu mai moale in plm, nici n-ai o luna cu masina si deja o f*** de borduri... mergi si tu mai calm, mai docil, ca ai multi ani in viata ta, sa mergi la 'limita'
Old 15-10-08, 02:11   #82
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

foarte frumoasa masina. daca vrei sa iti schimbi cutia de la subwoofer trimite-mi un PM si iti dau id si numar de telefon. lucreaza f profesional si destul de ieftin. daca vrei ne intalnim si iti arat ce mi-a facut si cum suna .

sa ai grija de ea si sper sa ne intalnim in trafic. o sa iti fac cu ochiu' .
Old 15-10-08, 15:43   #83
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
Ahaaaa, cand ti-am spus ca n-o sa se auda, tu nimic, 'batman, batman'... acum vezi... ouf.... asa ai facut si cu shark.... esti incapatanat.

In fine, sa stapanesti sanatos muzicuta.... si las-o si tu mai moale in plm, nici n-ai o luna cu masina si deja o f*** de borduri... mergi si tu mai calm, mai docil, ca ai multi ani in viata ta, sa mergi la 'limita'
1.am vorbit si cu baietii de la car audio si si ei mi-au spus ca nu se aude f tare, credema eram f constient, dar tiam zis si tie mai mult de 400 nu vreau si sincer si asa cum e acum is multumit, cand schimb cutia va fi f ok.
2.deci, NISIP, pe asfalt! mi s-o blocat rotile in curba! plm uricum am lasat frana imediat da nu o apucat sa prinda k pierdusemn traiectoria deja...viteza nu era foarte mare ca nu-s speedy-gonzales prin oras stai linistit!

Quote:
Originally Posted by Detman
foarte frumoasa masina. daca vrei sa iti schimbi cutia de la subwoofer trimite-mi un PM si iti dau id si numar de telefon. lucreaza f profesional si destul de ieftin. daca vrei ne intalnim si iti arat ce mi-a facut si cum suna .

sa ai grija de ea si sper sa ne intalnim in trafic. o sa iti fac cu ochiu' .
ms de oferta dar am deja pe cineva care proiecteaza si fabrica cutii (s-ar putea sa vb de acelasi om dar nu prea cred, numele de paul iti zice ceva?). oricum va fi undeva pe la 32-33 cutia.

edit: am uitat sa zic k am facut masina acu de 1 ora am venit cu ea. am schimbat tot ce era de bai, am facut janta si a iesit ok, acum roata din dreapta e mai buna ca aia pe stanga...
Old 15-10-08, 16:36   #84
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Neah, tu speedy gonzales.... neah, d-aia urlai "liniutza liniutza" cand ne-am intalnit :P, sau cand ai plecat cu scartz, din benzinarie.... eh.... sincer, las-o mai moale...

Si acum, lasand orice deoparte, logic ca esti multumit, doar nu o sa zici ca esti nemultumit, nu prea exista persoana care sa fie nemultumita... :P glumesc, sa stapanesti sanatos, si te astept cu bimmeru in bucale, daca vii cu ibiza te sparg....

I-a zi, cand vii in weekend?

Last edited by Raz6633; 15-10-08 at 16:42.
Old 15-10-08, 18:29   #85
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

sambata venim cu amandoua. undeva pe la 4-5 plecam deaici (dim) deci ajungem p la 12-13-14...dar eu sambata voi avea umpic de program pe seara pe la 7-8 (o petrecre) iar dum liber pana pe la 5-6 cand we hit the road again.

btw, ca mi-ai adus aminte: nu stii ceva hotel/pensiune pt baieti k is cam multi si la mine nu mai este loc ca vine si soramea...?
Old 15-10-08, 18:51   #86
Raz6633

Stage 5

Raz6633's Avatar

Da stiu, se numeste Marriot, sau Hilton, sunt pensiuni foarte bune... si ieftine rau...

PS. nu mai bine pleci tu, de vineri seara, ajungi in buc, pe la 1-2-3dimineata, si sambata ai cam toata ziua?
Old 15-10-08, 19:28   #87
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raz6633 View Post
Da stiu, se numeste Marriot, sau Hilton, sunt pensiuni foarte bune... si ieftine rau...

PS. nu mai bine pleci tu, de vineri seara, ajungi in buc, pe la 1-2-3dimineata, si sambata ai cam toata ziua?
Crown Plaza, lido...
Bmwaldo is offline   Reply With Quote
Old 15-10-08, 19:44   #88
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

) ce "pensiuni" ieftine)
leonard is offline   Reply With Quote
Old 16-10-08, 20:12   #89
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

mmmda...tipic razvanesc. )
Old 21-10-08, 14:09   #90
Alex_Tiger

Stage 4

Alex_Tiger's Avatar

precum am promis pe topicul lui razvan am facut um mic montaj cum ne-am distrat noi in bucuresti povestea intreaga o gasiti pe topicul lui

(filmuletul il gasiti in pagina urmatoare)

Last edited by Alex_Tiger; 23-10-08 at 01:32.
- Copyright 2024 4Tuning -