![]() |
E36 - 318is Coupe - CJ 11 RSA
9 Attachment(s)
daca as sta sa fac o introducere la achizitia ei as sta aici o vesnicie asa ca am sa trec direct la subiect! azi dimineata pe la ora 7 am ajuns mandru in cj, dupa 3 sapt de vacanta in italia, cu o pisica germana nervoasa de mama focului! :D
nici nu trebuie sa incep sa va spun ce fericit pot sa fiu deoarece sunt sigur ca vati dat seama deja!! masina este o bijuterie! interior/exterior luna si bec, motor la fel, 178k reali cu carte, la a 2-a mana. Are kit M cu spoilere si praguri, bandouri de M si atitudine de m....ca deocamdata mai mult nu se poate nha, acuma nu pot fi si eu egoist...cel putin e individual! gata, au venit si pozele! deacum va las pe voi sa comentati :) |
Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS
Tare pisica ,felicitari ptr achizitie , la cat ai luat-o de acolo ?? sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!
|
gata, puteti sa va convingeti! pozele sunt in primul post!
cat despre pret, va las pe voi sa va dati cu parerea prima data :D si apoi poate va zic, oricum nu am dat f mult pe ea...hai, ghiciti :P |
Iti cam lipsesc oglinzile de M, bara spate .... asa la prima vedere
|
2653 de euro ?
pacat ca nu are aer. in rest, arata chiar bine |
in primu rand la kitu de M lipsesc praguri, bara spate (aia de M are difuzer), oglinzi de M..iar in al dolea rand ca sa faci ceva pana la capat iti trebuie neaparat jante......no offence dar e parerea mea, asa pentru inceput e superba matza...e super intretzinuta...sa o stapanesti sanatos
|
frumoasa pisica....dar cum zice si seba incearca sa intregesti kitul de m si vopseste plasa aia din fata in negru. jantele dupa parerea mea poti sa le lasi la urma...ca nu te faci de ras cu astea...sunt clasice.
|
3000e !? arata fff bine masina , fff ingrijita din cate vad eu...
|
f frumoasa masina :) sa ii vopsesti in negru plasa de la bara fata
|
plasa si narile negre. = a must!
mai ar trebui vopsita bagheta de la incuietoarea portbagajului,aia de deasupra numarului,face diferenta porcaria aia,si manerele usilor eventual,dar la alea e mai mult de munca o lecutza. foarte misto masina.interior recaro.e frumoasa foc.si culoarea e tare,pare techno violet. apoi trebuie bara spate,oglinzi,faruri cu lupa,si cred ca atat. dar usor,nu te grabi.toate la timpul lor. o sa te rog sa-mi dai si mie id-ul tau pe privat. bafta! :D |
plasa originala pt spoilerul de M este 30 40 euro... eu zic ca merita schimbata... succes!
|
presupun ca ar putea sa o dea jos si sa o vopseasca cu un spray ... decat sa dea 1 mil pt alta .oricum sa nu te grabesti cu ea sau sa te hazardezi ca incet incet se fac :) succes
|
deci tu compari plasa din targ cu cea originala de M ? ai gusturi nu gluma!?
|
ma refeream la plasa care o are pe masina... nu cred ca e din targ
|
mda... cum zici tu nu e din targ dar in orice caz nu se compara cu cea de M.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning