24-08-08, 04:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Re: E46 - Individual - STRATUSGRAU
Bassotronics - Bass, i love you ii zice la piesa
Ba Dadi in sfarsit ti-ai facut suportu pt numar ca speria lumea mai tare ca Fi-u )
|
|
|
26-08-08, 22:13
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
O sa dezmembrezi masinuta aia
|
|
|
04-09-08, 20:24
|
|
Stock
|
1 . Cat ai dat pe masinuta cand ai luat-o din germania?
Intreb pentru ca vreau sa fac o comparatie, eu mi-am cumparat-o de la un prieten din romania, am dat 17.000 eur - 96.000 km, bine dar este 2003 , negru, 330xd, pachet m int+ext, harman kardon, piele montana naturbraun, business cd, scaune incalzite . In rest este ca a ta numai ca nu individual.
2. Si eu am patit-o cu spalatorul de faruri. Mi-a sarit tot asa la viteza, l-am schimbat+vopsit pe casco, dar acum pierd lichid de parbriz cumva prin instalatia de spalare faruri, partea din dreapta, exact cea care a fost cu problema. Probabil vreun furtunas spart. E enervant, ca fac plinul cu lichid de parbriz si peste cateva ore de mers FARA a utiliza instalatia (nici parbriz nici faruri), rezervorul se goleste si se aprinde becul. Va trebui sa vad cum fac sa o rezolv pana vine iarna cu mazga de rigoare pe sosele. Tu nu ai probleme de genul asta de cand cu boacana?
Atasez si niste poze sa intelegi ce modificari iti spusesem pe privat ca vreau sa fac la piele. De calitate proasta pt ca-s facute cu iPhone-ul
Merci, astept raspuns la cele doua intrebari.
|
|
|
05-09-08, 00:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DanMTK
Intreb pentru ca vreau sa fac o comparatie, eu mi-am cumparat-o de la un prieten din romania, am dat 17.000 eur - 96.000 km, bine dar este 2003 , negru, 330xd, pachet m int+ext, harman kardon, piele montana naturbraun, business cd, scaune incalzite . In rest este ca a ta numai ca nu individual.
2. Si eu am patit-o cu spalatorul de faruri. Mi-a sarit tot asa la viteza, l-am schimbat+vopsit pe casco, dar acum pierd lichid de parbriz cumva prin instalatia de spalare faruri, partea din dreapta, exact cea care a fost cu problema. Probabil vreun furtunas spart. E enervant, ca fac plinul cu lichid de parbriz si peste cateva ore de mers FARA a utiliza instalatia (nici parbriz nici faruri), rezervorul se goleste si se aprinde becul. Va trebui sa vad cum fac sa o rezolv pana vine iarna cu mazga de rigoare pe sosele. Tu nu ai probleme de genul asta de cand cu boacana?
Atasez si niste poze sa intelegi ce modificari iti spusesem pe privat ca vreau sa fac la piele. De calitate proasta pt ca-s facute cu iPhone-ul
Merci, astept raspuns la cele doua intrebari.
|
Fa-ti topic separat cu masina ta ! Oricum e frumoasa si merge nasul facut negru
|
|
|
05-09-08, 01:37
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by DanMTK
Tu nu ai probleme de genul asta de cand cu boacana?
|
1: 14800 euro
2: Mai mult ca sigur iti scapa apa tot pe acolo, nu l-ai etansat bine.
|
|
|
09-09-08, 22:58
|
|
Stage 5
|
frate...sa o stapanesti sanatos...este superba..la interior..mai ai si tu ca si mine exterior...si vedem... ca astea nu sunt masini de alergat ...{parerea mea }sa o stapanesti sanatos...si sa o conduci...frumos
|
|
|
19-09-08, 11:37
|
|
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
haha tare faza cu nr..dar iti dau un sfat..baga niste cauciuc sub el..ca se aude naspa afara cand iti tremura pe masina..sau izoleaza portbagajul
|
|
|
19-09-08, 21:38
|
|
Chevrolet Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [CHEVROLET]
|
Sub numar merge si cu mocheta pus
|
|
|
20-09-08, 00:47
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cryssl
haha tare faza cu nr..dar iti dau un sfat..baga niste cauciuc sub el..ca se aude naspa afara cand iti tremura pe masina..sau izoleaza portbagajul
|
Clipuletul era facut inainte sa pun buretii, acum nu se mai aude nimic ( de la numar ).
|
|
|
01-10-08, 07:44
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Sal ,ai idee cum se numeste culoarea ornamentelor de pe volan ,bord si usi (intelegi la ce ma refer)?E cumva asta"Trim interior BMW Individual Birke anthrazit"?
LE: Prea tare masina !!!!
Last edited by B-87-CTE; 01-10-08 at 21:31.
|
|
|
01-10-08, 18:55
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-87-CTE
Sal ,ai idee cum se numeste culoarea ornamentelor de pe volan ,bord si usi (intelegi la ce ma refer)?E cumva asta"Trim interior BMW Individual Birke anthrazit"?
|
Da, aia e.
|
|
|
01-10-08, 23:03
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
In sfarsit, dupa lungi asteptari mi-am gasit si eu o masinuta pe gustul meu
Pe scurt: 320d, 12/2004
Culoare BMW Individual Statusgrau,
Interior sport piele BMW Individual Walknappa,
Trim interior BMW Individual Birke anthrazit
Xenon samd.
Pe viitor o sa fie ceva modificari minore pe care o sa le scriu aici
Salut colegii de "suferinta".
Poze:
|
sal sunt nou pe site si ador modelul asta de bmw.singurul lucru care nu-mi place este culoarea interiorului dar fiecare cu gusturile lui. in rest superba masina!!!sa ai grija de ea
|
|
|
24-10-08, 01:14
|
|
Stage 5
|
AUU mai lovit pe mine...cum culoarea interiorului?
in primul rand culoarea aia de piele INDIVIDUAL se potriveste la fix cu trimurile de pe bord,usi,si volan..
eu unu mor dupa acest interior...
dar ai dreptate,gusturile nu se discuta.
|
24-10-08, 01:37
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Este pachetul complet pentru piele, schimbator, cotiera, frana de mana si manerul de la usa cusut in piele. Da bine cu plafonul negru si covorasele cu aceeasi piele pe margini.
Si, da, gusturile nu se discuta, mai stiu 2 persoane la care nu le place culoarea la piele
24-10-08, 01:41
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [2 Roti]
|
tre sa fi idiot sa nu iti placa asa ceva :X
|
|
|
|