Quote:
Originally Posted by scorp
BELEA
dar o sa simti pe viitor dorul benzinei
|
Asta-i viata, trecem pe biodiesel ca-i mai ieftin
Quote:
Originally Posted by °SFC°
Rupere de nori cu interiorul asta ... sa ai parte de frumusetea asta de masina.
O mica curiozitate: care este diferenta intre xenon-ul normal si cel pe care il ai tu? Pt. ca nu am mai auzit de Xenon Samd
De abia astept sa vad ce modificari o sa-i aduci...
|
samd "si asa mai departe", nu m-am apucat sa-i enumar optiunile. Daca sti germana astea-s:
Sportliche Fahrwerksabstimmung, Multifunktionslenkrad incl. Geschwindigkeitsregelung, Sport-Lederlenkrad, Aussenspiegelpaket, Modellschriftzug Entfall, Exterieurumfänge in Wagenfarbe, Grünkeil-Frontscheibe, Raucherpaket (aber NR Fahrzeug), Sportsitze/Lordosenstütze/Sitzheizung für Fahrer u Beifahrer, Scheinwerfer-Waschanlage, Nebelscheinwerfer, Regensensor u automatische Fahrlichsteuerung, Xenon-Licht für Abblend- u Fernlichfunktion, Blinkleuchten weiss – individual, Special Edition Exclusive ( BMW Individual Lackierung stratus grau metallic, Lederausstattung Walknappa zimt, Handbremse- u Schalthebelbalg in Lederfarbe, Fussmatteneinfassung in Lederfarbe, BMW Individual Interieurleiste Birke anthrazit, Exklusive Einstiegsleiste), Comfortpaket (Fussmatten in Velours, Innenspiegel automatisch abblendend, Armauflage vorn, Park Distance Control, Klimaautomatik, Bordcomputer, Radio BMW Business) neue Winterreifen
Ca modificari in primul rand la capitoul muzca, ceva taiat in usi sa pun 2 difuzoare, un MP3 si un subwoofer.
Quote:
Originally Posted by dragos002
Foarte frumos si ingrijit... Cai $ ai dat pe el ?
|
Am luat-o de la o persoana privata, a avut fff mare grija de el, are pachet de fumatori dar nu a apasat nici macar o data pe bricheta. Service-urile sunt facute la BMW. Asta-i anuntul:
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lxakrskzwh3t