Quote:
Originally Posted by 69WRX
foarte frumos interiorul ala pana acum decat pe un 330d am mai vazut
|
Probabil tipul si-a configurat-o tot
Individual
Vad ca lemnul ( birch antracite wood trim ) l-au pastrat si pt modelul nou.
Quote:
Originally Posted by gelu_r
masina e exceptionala deci mi se pare mai unic nu e ca ce vezi zilnic pe strada..eu vad zilnic cate 200 e46 si cam toate seamana intre ele..niste jante de E92 pe 19 si cum ai spus tu muzica (ca din pacate pe fostul proprietar nu la interesat la luat cu caseta nici macar cd)si aia e masina..deci e exceptionala succes cu ea..
|
Mersi, inca nu l-am intrebat pe fostul proprietar de ce nu a luat CD la el. Muzicantii o sa fie cat de curand. Prima data sa-i fac numerele. Iar instalatorul e putin ocupat pe moment si pe altcineva nu-l las sa taie usile
E mai deosebita pentru ca pachetul Individual contine alte palete de culori si materiale decat configuratorul normal. Pune te rog o poza cu rotile despre care vorbesti. 19 e prea mult, ma gadesc la 17 maxim 18.
Quote:
Originally Posted by 69WRX
nu are magazie de cd-uri ? am vaz ca majoritatea care au cass si navi mic au magazie
edit: acum am vazut ca nu ai navi
|
E radiocasetofon normal cu comenzi pe volan
Oricum putea fi cel mai tare cd BMW ca tot il schimbam. Pe moment ma gandeam la un modulator FM dar nu stiu pe nimeni care sa fi ascultat. Am auzit ca se aude rau.
---
Restul, mersi de urari. Sa speram ca o sa fie numai soare pe topicul asta
Bad-Guy tie tre sa-ti dau o bere