salut, frumoasa vopseaua si masina totusi, parerea mea este ca spoilerul fata m-teach2 nu se potriveste cu pragurile,pragurile strica toata linia masinii.Pragurile fale macar din fibra copie dupa cele original m-teach.
salut, frumoasa vopseaua si masina totusi, parerea mea este ca spoilerul fata m-teach2 nu se potriveste cu pragurile,pragurile strica toata linia masinii.Pragurile fale macar din fibra copie dupa cele original m-teach.
Sunt de acord cu tine,in rest n-am nimic de comentat,cu gust facuta masina,bafta in continuare
m am gandit si io la praguri...cred ca o sa le schimb cand o sa am ceva timp si bani...sonda lambda e responsabila pentru un consum de 20% la 90 km la ora??? am ajuns sa merg babeste ca sa mi ia mai putin...dar tot nu i am dat de cap...am masurat bobine,debitmetru,senzori de temperatura apa-aer...toate sunt in regula...acum schimb si bujiile ca mi se pare electrodul cam mancat la toate...sa fie asta cauza?hmm...e ceva mai smecher ce se intampla acolo...poate pe tester sa se afle