Multumesc tuturor pentru incurajari...caut baie de ulei si sorb de e34 pt 2.0--2.5 24 v...daca afla cineva ceva de asa ceva va rog sa mi dati un semn...multumesc
Am eu pompa de benzina, care o vrei? aia din rezervor? lasa un pm daca vrei si trimit prin fan courier...
ma int in special baia aia de e34 ca nu prea se gaseste...pompe mai gasesc...daca stii ceva de vreo baie de aia de e34...pompa o iau si pe aia
adauga mi id ul pe mess sa vb: erbol_83
Am rezolvat cu baia de ulei...si cu pompa de benzina.Jantele le am schimbat deja si am pus momo cu buza lata.Motorul e gata asamblat si ma asteapta sa l urc pe masina ...fly high...Atasez poza
ce sa zic felicitari pt rabdare !!!!!! dar se putea mai bine ...zic ei nu prea imi place capota si bara (spoilerul) trebuia sa pui semnale albe ,proiectoare de m ...oricum e ok ! fara incidende !!!
Am nevoie de tabla aia care tine tija de la schimbatorul de viteze daca ma poate ajuta cineva...aia care se prinde pe cutie sus...cred ca timonerie ii zice...ca sa nu o adaptez cu una de pe 1.8,daca are cineva si nu vrea sa ia pielea de pe mine).Multumesc anticipat