mari_nsl...am vazut ca ii critici pe toti cei care isi fac pleoapa asa
trebuie sa o mai modific putin...sa i fac ceva la imbinarile cu aripa...dar mie imi place asa din capota...
si nu mai e nici chinul ala cu ele separat...cel putin asa cred io...
semnalele pe fatza or sa fie alb cristal si suruburile alea trebe sa le fac neaparat albe ca si pe mine ma enerveaza
sunt doar detalii care trebuie sa le rezolv...
Culoarea e un alb amestecat cu albastru...la o anumita luminozitate se observa si ceva reflexii de albastru pe ea...am vrut sa fie ceva mai deosebita decat albul obisnuit
aaa...inca ceva...cine imi zice si mie de ce anume am nevoie pentru a pune un motor 2.5 24v(de pisica) pe ea?La caroseria asta merita sa i pun si un motor klumea...motorul l am gasit dar mai am nevoie si de alte componente pt a l pune...pls help
Pai sunt multe de schimbat : Baia de ulei si sorbul ( trebuie de la un e34 ) , suportii de motor , cardanul trebuie scurtat , timoneria trebuie scurtata , tulumba de la servo frana ( iti trebuie una mai mica ) , un electrician care sa iti lege instalatia de la motorul 24 valve la cea care o are masina .
Multumesc mult pentru informatii...o sa caut baia si ce mai trebe...abia astept sa l urc pe masina desi m a cam uscat putin de bani treaba care am facut o pana acum...i love my car...