Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-01-10, 20:18   #91
haristeas51

Stage 5

haristeas51's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]
Default Re: E23 - 745 Baba

Quote:
Originally Posted by zamburic View Post
TU parca erai fotbalist nu?
))))))))))))))))))
haristeas51 is offline  
Old 04-01-10, 21:24   #92
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by zamburic View Post
TU parca erai fotbalist nu?
DA SUNT FOTBALIST

,dar crede-ma la e46 am vopsit de 4 ori capota am vopsit tot spatele ))am vopsit aripile pe fata,o aripa pe spate,si vreo 4 bari crede-ma deja am experienta in "ale vopsitoriei"

mai nou si la pisic am de vopsit dar pisicul il fac "grav" sa vina banii de inmatriculare,si dupa imi fac arogantele ))))))))

si in caz ca nu stii am lucrat si cu fibra,am lucrat si la dodo vopsitorul din popesti cateva saptamani,nu pot spune ca am eu mana de vopsitor sau ceva gen,as fi un agarici sa spun asa ceva,dar am ceva cunostinte despre vopsitorie ca sa nu mai spun ca imi dau seama imediat de o masina vopsita si una nevopsita

iar baietilor dezamagiti de coaja de portocala de pe masini ))va ajut cu cea mai mare placere va duc la adrian spaclistul vopsitorul meu daca omu zice ca se face "SE FACE NENE"))))))))
Marian_nebunu is offline  
Old 10-01-10, 09:59   #93
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

ce se mai aude cu "coaja" de portocala nimic????
Marian_nebunu is offline  
Old 10-01-10, 13:46   #94
63ard

Stage 4

63ard's Avatar

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
DA SUNT FOTBALIST

,dar crede-ma la e46 am vopsit de 4 ori capota am vopsit tot spatele ))am vopsit aripile pe fata,o aripa pe spate,si vreo 4 bari crede-ma deja am experienta in "ale vopsitoriei"

mai nou si la pisic am de vopsit dar pisicul il fac "grav" sa vina banii de inmatriculare,si dupa imi fac arogantele ))))))))

si in caz ca nu stii am lucrat si cu fibra,am lucrat si la dodo vopsitorul din popesti cateva saptamani,nu pot spune ca am eu mana de vopsitor sau ceva gen,as fi un agarici sa spun asa ceva,dar am ceva cunostinte despre vopsitorie ca sa nu mai spun ca imi dau seama imediat de o masina vopsita si una nevopsita

iar baietilor dezamagiti de coaja de portocala de pe masini ))va ajut cu cea mai mare placere va duc la adrian spaclistul vopsitorul meu daca omu zice ca se face "SE FACE NENE"))))))))
mai esti si modest pe deasupra.

Last edited by 63ard; 10-01-10 at 13:48.
63ard is offline  
Old 12-01-10, 08:45   #95
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by 63ard View Post
mai esti si modest pe deasupra.
Pishta tine-ti gura ca il sui pe Iancu pe statuie si va da la toti
Marian_nebunu is offline  
Closed Thread