M-am gandit sa va prezint al meu E34 525IX care vrea sa devina cat mai repede un 3.0 ALLRAD. Nu stiu cand va veni modificarea, dar sper sa se produca cat de curand.
Am masina de aproape doi ani, a avut un singur proprietar timp de 13 ani si vopseaua originala pana in vara cand mi-a dat cineva cu acid pe o parte.
De cand am luat-o, i-am schimbat toate articulatiile fata si amortizoarele.. in rest n-am avut ce altceva la partea mecanica pentru ca e beton

, in materie de interior a primit un interior HighLine de piele, electric, incalzire fata spate, frigider, masute de mahon luminate, reglaje electrice din spate pentru scaunul pasagerului, volan si maciulie de schimbator Alpina etc. La exterior a fost machiata in totalitate dar fara luciu

, noanta ce a adus dupa ea si roti alpina pe 18, ingerasi si spoiler fata BBS foarte rar de E34.
Momentan lucrez sa-i termin consola din spate, mai trebuie sa-i vopsesc spoilerul si capota si dupa cum am spus la inceputul postului sa pun mana pe M50-u' ala de 3.0 de alpina.