Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Masina mea BMW Seria 3

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-01-10, 05:51   #76
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]
Default Re: E23 - 745 Baba

Cum am spus si mai sus cunosc masina de multi ani .... din pacate ultimii doi proprietari au reusit sa o faca de boala copiilor ....

Din pacate este o reteta clasica si aplicata cu sfintenie in Romania ... orice masina deosebita care schimba proprietarul ajunge invariabil intr-o stare deplorabila ... de ce se intampla asa ... si eu incerc sa-mi explic de ceva vreme si nu reusesc
Old 01-01-10, 11:20   #77
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by B XX ADI View Post
Exista si la noi in tara..dar nu arata ca BAV...de ex masina din poze este parcata pe Aleea Circului...l-am prins pe proprietar lucrand de vreo 2 ori la ea. Mai era una pe Teiul doamnei era foarte murdara si nu am putut sa imi dau seama daca era ruginita da sau nu...dar era completa si nu era lovita.
masina a fost pe la noi si era un priect pe care l-am abandonat......la pretul care am vandut-o rugina a fost gratis......)
jakal is offline  
Old 01-01-10, 19:31   #78
iorgos

Stage 5

Trebuie sa ai "meserie in tine" s-o faci de boala copiilor.
iorgos is offline  
Old 01-01-10, 22:54   #79
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Quote:
masina a fost pe la noi si era un priect pe care l-am abandonat.....
inteleapta decizie
Ford_V6 is offline  
Old 02-01-10, 00:16   #80
BULLETTT

Stage 5

BULLETTT's Avatar

Din poze masina arata bine si eram fericit ca mai sunt asa masini prin Romania,dar Ford v6, daca are dreptate m-a facut sa imi reamintesc ca putine masini arata bine si in poze si in realitate....pacat...
BULLETTT is offline  
Old 02-01-10, 03:29   #81
B XX ADI

Stage 5

B XX ADI's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[DreamWorks Club]

nu e adevarat sunt destule masini care arata bine si sunt ingrijite, dar nu stim unde sa le cautam...eu impreuna cu tatal meu am gasit destule masini clasice care aratau foarte bine la anii lor, pe unele le-am avut , pe unele nu...depinde de buzunarul fiecaruia. de exemplu la mine in cartier este o zona unde sunt multe garaje vechi si cu proprietari batrani. intr-o zi de vara calduroasa un domn batran repara la un Ford Cortina mk 2...tatal meu s-a dus si l-a intrebat pe proprietar daca o vinde ....si in 2 ore masina a ajuns in curtea nosatra...dupa un an, tot tatal meu observa alt garaj, culmea la 3 minute de casa noastra, din care se observa o frumoasa Ford Cortina mk 3 impecabila si originala, dupa 2 saptamani de negocieri cu proprietarul masina si-a facut loc in curtea noastra..deci daca e sa cauti... gasesti masini bune la preturi bune sau la orice pret. De exemplu alta zona cu masini clasice, nu toate intr-o stare buna, este zona Floreasca ( asta aviz amatorilor de vechituri). ok, sper sa nu fi batut campii si va plictisesc cu comentariile mele.
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
B XX ADI is offline  
Old 03-01-10, 02:00   #82
Ford_V6

Stage 5

Ford_V6's Avatar

Member of:
[MERCEDES]
[FORD]

Quote:
gasesti masini bune la preturi bune sau la orice pret. De exemplu alta zona cu masini clasice, nu toate intr-o stare buna, este zona Floreasca ( asta aviz amatorilor de vechituri). ok, sper sa nu fi batut campii si va plictisesc cu comentariile mele.
A fost ... Eu am copilarit si crescut in Floreasca si crede-ma ca de acum 10 ani nu mai gaseai nimic sa merite atentia ....

Din pacate conditiile, legislatia si mentalitatile din Romania au distrus cam toate masinile clasice ce au fost pe la noi prin tara ... ganditi-va doar ca acum 10 ani masinile din anii 60 erau simple cazane ieftine pentru pietari iar prin 95 puteai sa cumperi masini antebelice la preturi de biciclete ... cand s-a raspandit si la noi internetul si au mai deschis romanasii ochii pe clasice era prea tarziu ... multe erau irecuperabile, cu motoare diesel (vezi Mustang Fastback cu motor de tractor de la Piatra Neamt) sau pe la cate un nebun care abera povesti gen "Daca o duc in Germania i-mi da una noua pe ea" si cerea sume enrome care o faceau nerentabila.

Masinile clasice la noi in tara indeferent de marca sau model au fost dieselizate, vopsite cu pensula, reparate cu autogenu si in final aruncate la remat in masa ....

Acum ne gandim la trecut si parca ne-am dori sa mai gasim cate ceva frumos cu vopseaua matuita la vre-un batranel in vre-un garaj ... dar raman doar vise si pareri de rau.

In incheiere ca deja suntem in balarii cu off-topicul as vrea sa va povestesc o intamplare de anul trecut ... Un prieten ducea cu platforma la remat un Opel Rekord B din 1966 intr-o stare aproape perfecta. Evident ca l-am intrebat care e povestea masinii .... o luase pe 2 mil de la o batrana care o radiase definitiv din circulatie pentru ca mandrul sau fecior vroia sa-si tina loganu in garajul respectiv unde statuse timp de 30 de ani masina aia si facuse presiuni asupra bunicii sa arunce cazanul de acolo sa elibereze garajul ....

Concluziile le trageti singuri !
Ford_V6 is offline  
Old 03-01-10, 15:09   #83
PDV_1989

Stage 5

PDV_1989's Avatar

Member of:
[VW]
[Hyundai]
[Opel]
[DACIA]
[RENAULT]
[2 Roti]

Din cate stiu eu masina asta sa dat la schimb cu un E34 535i. Vreau sa zic ca din ce am vazut la masina arata foarte bine la tablarie si nu este mancata la exterior, acum nu stiu cum este pe sub masina. Cateva poze cu masina. Am o intrebare pentru fostul proprietar, masina avea motor de 4,5 sau 3,5turbo de fabrica echivalentul a unui 4,5?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imag035.jpg
Views:	280
Size:	249.3 KB
ID:	1247064   Click image for larger version

Name:	Imag036.jpg
Views:	241
Size:	310.2 KB
ID:	1247065   Click image for larger version

Name:	Imag037.jpg
Views:	210
Size:	297.4 KB
ID:	1247066  

Old 03-01-10, 21:20   #84
zamburic

Stage 5

zamburic's Avatar

Member of:
[BMW]

Pacat de aceasta masina ca a fost "vopsita" de nea multi Gica care este ...
zamburic is offline  
Old 03-01-10, 21:25   #85
B XX ADI

Stage 5

B XX ADI's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[DreamWorks Club]

copseaua se rezolva cu un polis daca are strarul de lac dat mai gros...sau oricum ar fi se rezolva cuun polis
B XX ADI is offline  
Old 03-01-10, 21:27   #86
zamburic

Stage 5

zamburic's Avatar

Member of:
[BMW]

te asigur io ca la aceasta masina nu iese cu nici un polish
zamburic is offline  
Old 03-01-10, 21:27   #87
PDV_1989

Stage 5

PDV_1989's Avatar

Member of:
[VW]
[Hyundai]
[Opel]
[DACIA]
[RENAULT]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by B XX ADI View Post
copseaua se rezolva cu un polis daca are strarul de lac dat mai gros...sau oricum ar fi se rezolva cuun polis
Vopseaua prin unele locuri este scursa si toata masina se vede coaja de portocala.
PDV_1989 is offline  
Old 04-01-10, 11:42   #88
Marian_nebunu

Stage 5

Marian_nebunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by PDV_1989 View Post
Vopseaua prin unele locuri este scursa si toata masina se vede coaja de portocala.

nu se scurge vopseaua se scurge lacul daca masina este scursa iar propietarul masinii are un vopsitor cum il am eu p al meu ,matuieste toata masina,cu 2000 pe apa o face "negru mat" (vopseaua nu se scurge in vopsea raman gunoiase de la vaporii de aer,si praful care il avem in tara asta de 2 bani)atunci vopsitorul o baga in cuptor si mai da 2 maini de lac

si daca vrei sa faci aroganta cu vopseaua cum am eu in cap acum in vara cu masina,se da 2 maini de lac, se scoate masina din cuptor,se ia la 2000 pe apa pe fiecare piesa in parte sa ii mai iei putin din stratul de lac,apoi dai un polish abraziv,dupa care iar matuita dar nu pana in ultima faza,apoi se baga masina iar in cuptor si se mai dau 2 maini de lac si apoi un polish,imi pare rau ca nu am poza cu Jaguarul lui Ion Tiriac,masina a fost vopsita de vopsitorul meusa vedeti intradevar cum se vopseste o masina si ca scoti masina de la vopsitorie si este oglinda si ramane "oglinda" cum s-a murdarit o speli si este iar oglinda asa arata o masina vopsita in adevaratul sens al cuvantului,o masina care vrei sa fie "diferita"

si crede-ma daca este coaja de portocala io duc eu personal vopsitorului meu si sa vezi "oglinda oglinjoara cine are cea mai lucioasa baba din tara "
Marian_nebunu is offline  
Old 04-01-10, 13:39   #89
B XX ADI

Stage 5

B XX ADI's Avatar

Member of:
[VW]
[DACIA]
[RENAULT]
[DreamWorks Club]

marian_nebunu a spus tot ce era de spus
B XX ADI is offline  
Old 04-01-10, 20:58   #90
zamburic

Stage 5

zamburic's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Marian_nebunu View Post
nu se scurge vopseaua se scurge lacul daca masina este scursa iar propietarul masinii are un vopsitor cum il am eu p al meu ,matuieste toata masina,cu 2000 pe apa o face "negru mat" (vopseaua nu se scurge in vopsea raman gunoiase de la vaporii de aer,si praful care il avem in tara asta de 2 bani)atunci vopsitorul o baga in cuptor si mai da 2 maini de lac

si daca vrei sa faci aroganta cu vopseaua cum am eu in cap acum in vara cu masina,se da 2 maini de lac, se scoate masina din cuptor,se ia la 2000 pe apa pe fiecare piesa in parte sa ii mai iei putin din stratul de lac,apoi dai un polish abraziv,dupa care iar matuita dar nu pana in ultima faza,apoi se baga masina iar in cuptor si se mai dau 2 maini de lac si apoi un polish,imi pare rau ca nu am poza cu Jaguarul lui Ion Tiriac,masina a fost vopsita de vopsitorul meusa vedeti intradevar cum se vopseste o masina si ca scoti masina de la vopsitorie si este oglinda si ramane "oglinda" cum s-a murdarit o speli si este iar oglinda asa arata o masina vopsita in adevaratul sens al cuvantului,o masina care vrei sa fie "diferita"

si crede-ma daca este coaja de portocala io duc eu personal vopsitorului meu si sa vezi "oglinda oglinjoara cine are cea mai lucioasa baba din tara "
TU parca erai fotbalist nu?
zamburic is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -