Quote:
Originally Posted by alin-007
Stai linistit , si eu am fost ajutat de altii mai "mari" la inceput . Mi-a prins bine ca am taiat 2 3 pisici la inceput pana sa ma apuc de a mea . Am prins multe lucruri si am vazut cum sunt montate piesele .. Daca pot ajuta cu ceva o fac cu placere , nu din obligatie sau sila . Numai bine !
|
Se vad oamenii buni ce vor sa ajute sunt prietenosi si stiu ce inseamna sa lucrezi din greu la o masina ! Sunt multi pe aici care fac parte din categoria asta , ideea este ca respect pentru ei ca stau in umbra si nu se lauda cu ce apuca si nu apuca ! Si ma refer la acei oameni care au avut lucrari ample la masini ! nu cei care au schimbat un bec si au facut e36-le peste noapte M3... Nu sunt cunoscator daca intampin probleme de natura mecanica si nu ma ajuta nimeni raman masca, e prima mea masina si nu stiu foarte multe despre ea, dar pe cuvant de om nu am luat "benveu" ca sa "ma place fetele", l-am luat pentru ca mi-a placut seriaE46 de cand eram mic si am si acum posterele pe care le aveam pe perete cu E46-le galben, pentru ca a fost o masina pe care am cumparato cu banii stransi de mine, pentru ca vreau sa o fac eu si sa fiu mandru cand cineva se va uita la ceva facut de mine (de la 15 ani am fost cu scuterele si am facut cateva lafel cap coada, am trecut la motociclete si lafel am lasat multe guri cascate, sper ca si cu masina sa fie lafel)... L-am luat pentru ca este o combinatie din punctul meu de vedere intre E30 si E46 am 2 masini intr-una singura sunt mandru de ea asa lovita cum este si luata de la dezmembrari si am sa o fac cum pot dar sper eu bine ! Sper sa nu par un pokemon trist si frustrat ca scriu atatea romane dar imi mai spun si eu oful...
Daca totul decurge bine, masina o sa intre in bucuresti mai repede decat ma asteptam ! E greu pana o am aici la bloc sa o dadacesc si sa i fac totul cap coada ca la distanta de 670 de km care e intr noi 2...nu am ce sa fac..Oricum cum ajunge acasa din primi bani revizie completa ulei filtre placute discuri buji...Mor de nerabdare !
EDIT: Pentru ca nu am reusit sa imi schimb username-ul am facut un alt cont cu care o sa postez de acum incolo si acela este
AxL MoDo