Nu prea sunt activ pe forum ! Nici nu prea am ce sa postez mai mult umblu cu masina decat sa lucrez la ea ! Am fost la cabrio cu ea am incercat sa il resuscitam timpul si lipsa persoanei care sa puna mana pe ea incepe sa isi spuna cuvantul grav in fata decapotabilei si incep sa ma descurajez insa mai am o flacara care arde mohnit in legatura cu ea ! Iarna asta sper sa imi duc la capat unele planuri in legatura cu monstruletul asta si anume :
- inlocuit suspensie fata spate nu stiu ce sa aleg intre monroe blisten si sachs (tind foarte mult catre blisten) si nu am gasit inca un magazin care sa vanda suspensii complete doar bucati gen amortizoare sau arcuri...
- inlocuit sistemul de franare lichid de frana placute de frana discuri de frana pe fata vreau sa schimb etrierii si port-etrierii pentru ca vreau sa pun sistmul de franare de pe 2.5
- inlocuit brate bucsaraie si capete de bara pentru ca am un joc in directie destul de enervant si se aud sunete de batai stresante la denivelari ale asfaltului (cum sunt cele de la podul grand din crangasi imi fuge volanul din mana
- la urmatorul schimb de consumabile am sa adaug set de bujii (daca ma poate ajuta cineva cu ce zice producatorul despre bujii ce cod sa aiba si ce bujie NGK BOSCH Denso...
cam asta pe plan tehnic ma bate gandu si la un m52/m50b25 nv 24v dar vreau sa ma mai interesez cum sta treaba pentru ca nu am chef ca la fiecare itp sa schimb motoare sau sa platesc statului 900 lei pentru 500cc daca gasesc o portita de scapare sa sterg seriile de pe noul motor atunci fac si pasul asta
de curand am aflat ca am cablaj pentru absolut toate optiunile trebuie sa le cumpar si sunt plug&play am sa incep in primavara sa strang componentele aerului conditionat ! Planuri sunt multe vreau sa schimb volanul cu cel mtech sa pun geamuri electrice pe spate sa imi pun proiectoare stopurile sa le inlocuiesc cu cele cu semnal alb si sa le amprentez putin , o evacuare silentioasa cu 2 iesiri caut si eleronul de pe portbagaj vreau sa imi schimb player-ul cu unul cu 2 iesiri rca display portocaliu sa inlocuiesc sistemul audio al masinii cu ceva mai performant (timpul si-a spus cuvantul asupra difuzoarelor originale (pe spate le-am inlocuit cu niste sony xplode dar tot nu e ce trebuie, urmeaza zilele astea sa le amplific putin sa vad ce iese) ! Lucrez de cateva saptamani la un obc personalizatla final sa vad ce iese si cat de bine da cu linia originala a interiorului daca e de acolo
Pe parte de aspect...sunt nehotarat total ce culoare o vreau parca e ok albastru asta original dar trebuie sa o vopsesc pentru ca nu mai are lac...mi-ar placea negru dar nu imi permit sa o intretin pentru ca nu am garaj si cred ca daca va fi cazul am sa o vopsesc arktissilber