Acum o saptamana am inceput cu niste reparatii capitale inainte de inceperea sezonului....si pe calea asta tin sa le multumesc din suflet lui GaLu_Bv si dani_smarandescu pentru tot efortul depus si pentru piesele pe care le-au pus la dispozitie.....si bineinteles lui Provenzano pentru ca in scurt timp m-a criticat si m-a ajutat sa scap de anumite Kitsch-uri de pe masina..intr-un mod in care numai el stie

).......Am inceput cu schimbarea garniturii de la baie...care a necesitat 13-14 ore de munca...din cauza locului stramt..motorul fiind practic desprins din suporti si suspendat...lucru cu care vara trecuta s-a laudat cineva ca l-a facut....cu o foarte mare regie...a mintit ..ca a schimbat garnitura...lucru care acum am aflat ca nu s-a intamplat. Pentru cei care vor sa se fereasca de aceste personaje pe viitor...pot lasa un PM cu informatii........am continuat prin schimbarea garniturii de la corpul filtrului de ulei...schimbat pompa servo+lichid....furtune benzina + regulator benzina...multe suruburi noi unde au fost necesare...curatata clapeta si reglata pedala de acceleratie..aerisire ambreiaj...schimbate cateva fulii...bratele de la caseta de directie noi..+ bucse,bielete directie noi....Alt radiator de apa...la care am mutat sonda de la termocupla pe un furtun...+ multe altele.. Urmeaza zilele viitoare..roluit jante + vopsit ,alte gume pe spate si dusa masina la directie....voi mai reveni cu poze....( am pus si o poza cu masina de pe care provine motorul ..si inca 2 vechi vechi cu masina...)tocmai ce le-am gasit pe-aici pe forum