![]() |
E30 - Bmw E30 M-Tech 2
28 Attachment(s)
Acum aproape un an am reusit sa achizitionez masina visurilor din copilarie....
..este vorba despre un Bmw e30 fabricatie : 27.07.1990.. Mi-as fi dorit sa ''construiesc'' una de la 0 dar timpul nu mi-a permis asa ca.... ..am cautat una gata facuta in mare parte.. ..pe viitor am ceva idei dar momentan vin doar cu niste poze.... ..sper sa va placa...astept pareri....intrebari....multumesc! |
Re: Bmw E30 M-Tech 2
In sfarsit te-ai hotarat sa deschizi un thread cu ea.ce sa zic..ai o masina foarte frumoasa si care trage intr-un mare fel. sper sa ai grija de ea asa cum ai avut pana acum.
Bmw E30 M-Tech 2:https://www.youtube.com/watch?v=MAAodfB9XsI |
Provenzano:Multumesc...inceputul a fost mai greu....cu thread-ul ...dar mai ales cu masina :)).....sper sa fie totul macar la fel de ok ca pana acum.....de-acum incolo.
|
Quote:
Spor la treaba si sa o intretii macar cum a fost pana acum . |
foarte frumos ursu'
sa te bucuri de el la maxim |
Sa il stapanesti sanatos si fara incidente!!! Superba masina!!:rolleyes2
|
foarte frumoasa masina. . .felicitari! ce motor ai pe ea?bafta in continuare;)
|
Urātă mașina, fotografu nu cred că le are :lol:, o știu de prin brașov, am vorbit noi la un moment'dat īn spate la Finanțe cred..., īn realitate arată mult mai bine!
Baftă! |
Quote:
|
Guwy: asa este...2.5 24v si in prezent
|
frumos exemplar..........l-am vazut in actiune la legale pitesti, daca nu ma insel a luat si locul 1
de motor auzisem ca are 2,8 cu admisie de 2.5.....:???: sa il stapanesti sanatos....... |
Quote:
Stiu masina de cand era in tg-jiu, avea si are (din ce am vazut ca zice actualul propietar) 2,5 24v. Baiatu de a avut-o inainte avea grije de ea si din cate vad a nimerit tot la un pasionat. Mult succes cu masina in viitor, este o masina foarte frumoasa! Ps: daca doresti imi poti da pe privat pretul de achizitie al masini? |
foarte frumoasa masina , unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , bafta in continuare si sa pui pe el ce e mai bun ,,,,
|
Arata bine E30`ul. Multa bafta cu el si sa ai grije mare de el :D Succes cu ce mai ai in plan pentru el :D
|
cred ca stiu masina , are cumva motor de pisica? , am mers asta vara cu un urs 2.5, cu varmeu Para , cred ca asta e
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning