+1 devil
Multa lume nu stie ca exista arcuri care nu dauneaza amortizoarelor de serie.Cum este eibach pro kit conceput sa nu dauneze insa nu coboara chiar asa de mult masina
Daca vrei ceva sa coboare mult atunci trebuie sa mergi pe alte arcuri mai scurte dar in timp iti omoara amortizoarele mai repede,,cea ce urmeaza sa cumperi amortizoare mai scurte
Insa daca vrei o suspensie de calitate care nu coboara chiar mult un compromis bun ar fi EIBACH PRO KIT si pe parcurs BILSTEIN B8.(aprox 600e sau chiar mai bine)
PRO KITUL CRED CA SUNT SI PROGRESIVE asta inseamna ca pe drum denivelat la viteze mici nu te va zguduii deloc.
Bafta!
OF.Problema ta am avut-o si eu am cump un set de arcuri Vogtland progresive (30-40)dar in timp a coborat mai mult.Le-am av puse cu amortizoarele oem si pe parcurs mi-am comandat koni regulabile pe duritate....Amortizoarele spate au avut 3 caneluri de inaltime putand muta arcul mai sus sau mai jos.De drop sunt ff multumit si de calitate la fel.totul mai ajuns in jur de 1000e.Dar suspensia de calitate se plateste
1.Nu topaie,la gropi mai mult decat acceptabila
2.Performante pe masura