monule, asa am patit si eu, si am zis ca schimb tot motorul. ei ,eu vreau sa fiu legal cu acte in regula pt ca umbla arr pe aici pe la noi si au asa o simpatie pt masiniile mai vechii
,nu batea tipurile motor si pt omologare cereau astia o gramada de banii , asa ca am hotarta sa iau chiuloasa si tot ce tine de motorul celalat , implicit injectia cu tot cu matele ce le are si sa mi-o monteze mecanicul , sper sa iasa treaba buna, deja eram disperat am modificat motorul de pe carburatie pe injectie si nu mergea deloc bine, la relanti mergea cat de cat in sarcina imi cadea in cap, acum sper sa reusesti si apropo pune si u nicte poze cu rechinasuu tau mai din lateral sa vedem cum da cu jantele si din cv unghiuri care sa o scoate un pic in evidenta daca se poate, spor la treaba.
saby robinet behr pt. aeroterma am cautat si eu mult timp , in final am achizitionat unul saptamana trecuta impreuna cu multe piese de pe un e21 ce urmaeza sa fie taiat. pt 200 de ron am luat tot ce se putea lua de pe el, bord cu ceasuri , 2 aripi noi noute de care sunt foarte multumit , inca au eticheta pe ele de producator
directie , telescoape arcuri , deci a mai ramas numai caroseria restul am luat , grila cu 4 faruri rotunde cele de pe lateral sunt mari , iar celelate doua mici ,si multe altele. din pacate am testat robinetul in vana am pus pe retur furtunul de la dus si am dat presiune si l-am deschis , l-am inchis si nu functioneaza, acum zilele astea o sa il desfac sa vad ce are. sper sa gasesti si u unul. stima tuturor, si mai are baiatul asta un pontiac de prin 89 cu nr de germania nu sau scos numere rosii la vanzare cere pe el 15 mil cu acte in regula, ma gandeam sa il iau eu , dar daca nu il taie si il da la fier vechi ca trebuie sa elibereze curtea ca mai are cv masini si le tine acolo deaba, daca este cineva interesat de pontiac sa imi zica. stima