Quote:
Originally Posted by daman
mie unul nu-mi place genul asta de toba pe e21 si pe orice tip de bmw in general,mi se pare ca arata ca nuca-n perete.cel mai potrivit este o toba cu doua tips-uri,genul celor de 325 si stai linistit ca si una de-aia suna animalic
|
mie exact aia cu 2tipsuri nu imi place...
eu nu am de gand sa imi fak masina intro tenta generala,nu o sa aiba modificari masive ale caroseriei ca sa isi piarda farmecul retro,dar vreau sa fie si unica.
Nu inteleg de ce numai la noi in tara exista aceasta indignare cu privire la customizarea unei masini din categoria oldschool..uitandu-ma pe mai multe site-uri de profil din lume si chiar din patria oldschool SUA,acolo cei care isi customizeaza masinile retro prin imbunatatirea performatelor si a restilizarii exteriorului,bine intr-o maniera discreta sunt foarte apreciati!Aproape toti am vazut ca au evacuari de generatie noua,interioare modificate,jante custom sau chiar originale..care se potrivesc cu linia masinii pt ca e21 de la inceput de cand a iesit de pe portile fabricii bmw a fost gandita ca o masina cu o tenta sportiva coupe,contra ex:mercedes care se orienta spre lux si confort,doar ca in acele vremuri atat le permitea tehnologia si ala era trend-ul general in fabricarea masinilor...eu nu imi bat joc de aceasta masina si de acest model doar incerc sa ii aduc niste imbunatatiri de ordin tehnic si estetic
daca ne uitam in urma vedem ca si in anii aceia existau diferite firme de tuning care propuneau diferite stiluri de spoilere,praguri,eleroane,jante custom