Quote:
Originally Posted by motzu
super arata!!!
|
Multumesc frumos man
Quote:
Originally Posted by Skillzu
Masina chiar avea nevoie de asa ceva, si cand te gandesti ca la aceiasi bani puneai style5-uri ...
E grava, si mie unul imi place mai mult fara capace (typ1). Daca iti pica in mana dalea typ2 , ar fi o treaba.
|
Multumesc frumos,clar style 5-urile nu au nici o legatura cu realitatea pe langa O.Z. Futura si in setup-ul asta,cat despr capace sincer nu prea ma atrag cele typ1(care le am acum)...intr-advar daca as gasi cealalta varianta de capac as fi super multumit.Jantele au doar buza polishata in rest nimic,sunt exact asa cum le-am cumparat dar din cauza ca nu am mai avut rabdare sa le desfac si sa vopsesc miezul in culoarea dorita le-am pus asa.In iarna le dau jos,le desfac si vreau sa fac miezul o culoare frumoasa,ceva asemanarator cu carbonul pentru ca o sa-mi cumpar inaltatoare pt ltw si alea clar o sa fie din carbon.
Jantele astea nu cred ca o sa le mai dau.Imi plac,sunt ce mi-am dorit si in plus dau bine pe masina.
Quote:
Originally Posted by GOGU_VL
Frumooooos, frumos rau
|
Mersi frumos,pacat ca nu am un aparat calumea dar o sa fac si poze profi,masina arata mult mai fain/bombata in realitate.
Quote:
Originally Posted by cristinell
superba
|
multumesc
Quote:
Originally Posted by zpzpzpo
smecherie masina,pastreaz o exact asa,nu mai schimba absolut nimic.
|
Multumesc frumos,sa stii ca prea multe nu o sa mai fac la ea...mai sunt cateva chestii esentiale si cam atat.
Quote:
Originally Posted by john88_sbk
More pics please, ))
|
Mai multe poze o sa pun dar ceva mai profi..