In primul rand salutare la toti pasionatii de BMW!Dupa cum sugereaza si titlul m-am hotarat sa-mi fac intr-un final thread pe acest forum sa-mi prezint si eu masina de care sunt tare mandru.Este vorba despre un E36 mai exact 316 coupe,an de fabricatie 1995,culoare hellrot(asa cum iesit din fabrica,masina nu este revopsita).Masina nu a avut cine stie ce dotari din fabrica dar este foarte ingrijita fara gram de rugina(doamne fereste
)si se compenseaza!Este vorba de 2 geamuri electrice,ABS,interior recaro,xenon,proiectoare,jante originale MOTORSPORT,fata 7,5j si spate 8,5j,spoiler M,evacuare sport,faruri cu lupa ZKW,etc...nu-mi mai trece nimic prin cap acum dar se vede in poze iar daca am omis ceva...o sa scriu pe parcurs.Masina este adusa din Germania de mine,cumparata de la privat,de la un tip iubitor de Bmw-uri(cred ca de aceea este in starea in care este)si pe parcurs a suferit mai multe modificari...(am atasat pt inceput pozele de acum 2 ani,de cand am adus-o)Acum nu mai ramane decat sa va dati cu parerea...Eu sper si cred ca ceea ce am facut la masina este de bun gust dar asta ramane de vazut