![]() |
E36 - HELLROT!!
4 Attachment(s)
In primul rand salutare la toti pasionatii de BMW!Dupa cum sugereaza si titlul m-am hotarat sa-mi fac intr-un final thread pe acest forum sa-mi prezint si eu masina de care sunt tare mandru.Este vorba despre un E36 mai exact 316 coupe,an de fabricatie 1995,culoare hellrot(asa cum iesit din fabrica,masina nu este revopsita).Masina nu a avut cine stie ce dotari din fabrica dar este foarte ingrijita fara gram de rugina(doamne fereste:) )si se compenseaza!Este vorba de 2 geamuri electrice,ABS,interior recaro,xenon,proiectoare,jante originale MOTORSPORT,fata 7,5j si spate 8,5j,spoiler M,evacuare sport,faruri cu lupa ZKW,etc...nu-mi mai trece nimic prin cap acum dar se vede in poze iar daca am omis ceva...o sa scriu pe parcurs.Masina este adusa din Germania de mine,cumparata de la privat,de la un tip iubitor de Bmw-uri(cred ca de aceea este in starea in care este)si pe parcurs a suferit mai multe modificari...(am atasat pt inceput pozele de acum 2 ani,de cand am adus-o)Acum nu mai ramane decat sa va dati cu parerea...Eu sper si cred ca ceea ce am facut la masina este de bun gust dar asta ramane de vazut:)
|
Re: BMW e36 HELLROT!!
Masina asa arata cand am cumparat-o,mai exact o masina stock si ingrijita(imi cer scuze pentru calitatea pozelor,sunt singurele care le mai am cu masina stock)
Vor urma alte poze cu ea...schimbata total!:) |
SPOILER "M" ?????????? IN POZE NU EXISTA :)
PUNE POZE RECENTE :D bafta cu proiectul si ai grija de masina :D |
10 Attachment(s)
Si masina asa arata acum....
|
:):)Am zis ca urmeaza sa pun pozele:).Le-am pus acum!
|
3 Attachment(s)
Poze cu interiorul si motor..
|
Frumoasa si ingrijita
|
frumos si ingrijit , imi place .... isi mai are locul acolo nijte bandouri de M si bara pe spate...oglinzi... dar usor usor o sa le faci tu :lol:... bafta
|
Quote:
|
Re: E36 - HELLROT!!
arata mult mai bine acum.felicitari. o masina foarte frumoasa.poate ii schimbi si inima:wink: bafta cu ea si cati mai multi kilometri fara probleme:!:
|
Quote:
|
Foarte faina masina, pana si motorul e foarte ingrijit. Bandourile de M laterale ar face sa fie linie masina si cu suspensia noua va iesi super.
|
Frumoasa masina !
Ai venit cumva la intalnirile bmwclub brasov ? |
Multumesc man,Da am fost la intalniri dar in ultima perioada nu prea am mai reusit sa merg,ma refer la ultimele 2 intalniri,de obicei merg!
M-am uitat adineauri pe profilul tau,cred ca te stiu,ai fost la intalniri cu un e39 negru!Am dreptate?(sper sa nu te confund dar nu cred,masina are nr de DB) |
chiar imi place masinuta, pe bune .... hellrot is sex!
sa ai grije de ea man , sa auzim numai de bine;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning