am shi yo o problema cu ABS.ul.. are momente cand i.mi indica avarie in bord si nici nu functioneaza. dar tot o data are perioade cand dispare avaria.. si funcioneaza.. care poate fi cauza senzori, abs.ul sau?
sal am si eu o intrebare in dreptu la 40 si 60 la kilometraj se vede mai intunecat si am vazut ca si al tine e aceeasi problema stii cum se poate remedia ca ma streseaza?merci frumos
sal am si eu o intrebare in dreptu la 40 si 60 la kilometraj se vede mai intunecat si am vazut ca si al tine e aceeasi problema stii cum se poate remedia ca ma streseaza?merci frumos
incearca sa schimbi becurile sunt unele.. mai puternice probabil tu ai de 3V si din ce stiu yo sunt unele de 5V... probabil le schimb or sa se vada mai puterinic dar acolo tot aja este o umbra presupun.. k si yo am vazut la multi la fel..
chestia este ca doar in intervalul asta de 40-60 se vede ma intelegi ar fii tr sa se vada peste tot ce sa zic am sa schimb becurile sa vedem daca se ob ceva a si inca ceva nu se vede la inceput asa adica de cand dau drumu la pozitii si mai tarziu dupa vreo 10 min cred ma rog merci frumos
am shi yo o problema cu ABS.ul.. are momente cand i.mi indica avarie in bord si nici nu functioneaza. dar tot o data are perioade cand dispare avaria.. si funcioneaza.. care poate fi cauza senzori, abs.ul sau?
depinde...
tie abs`ul iti face figuri?
daca nu ai prob cu abs`ul sigur e de la senzori...
dar mai mult ca sigur e de la senzori..
depinde...
tie abs`ul iti face figuri?
daca nu ai prob cu abs`ul sigur e de la senzori...
dar mai mult ca sigur e de la senzori..
Si ma rog, tu ce experienta ai ? cu abs ul nu e de gluma... l ai lamurit in totaliate, daca nu e alba e neagra si tot asa ... da gri nu e sigur
Sincer nu am patit niciodata asa ceva, o sa intreb zilele astea baietii la service sa vad ei ce zic, eu cred ca e o eroare de calculator, sau incearca la panoul de sigurante sa inlocuiesti siguranta de la ABS... ma gandesc ca nu o face contact cum trebuie, or fi lamelele oxidate sau cine stie... daca nu ii dai de cap chiar de loc dute si du o la service ca nu e de gluma, e cam nasol sa te duci tarash...
Ai grija de tine frate! sa mi zici daca ii dai de cap ca sunt curios ce o fi!
Sincer nu am patit niciodata asa ceva, o sa intreb zilele astea baietii la service sa vad ei ce zic, eu cred ca e o eroare de calculator, sau incearca la panoul de sigurante sa inlocuiesti siguranta de la ABS... ma gandesc ca nu o face contact cum trebuie, or fi lamelele oxidate sau cine stie... daca nu ii dai de cap chiar de loc dute si du o la service ca nu e de gluma, e cam nasol sa te duci tarash...
Ai grija de tine frate! sa mi zici daca ii dai de cap ca sunt curios ce o fi!
Ce sa zic k nici nu am idee ce are.. k ba merge ,ba nu merge.. in fine am duso la service si yo.. sa.mi schimbe fatza.. si sa vad dupa aia la cine o dauc cu ABS.ul..
aja i.mi trebuie daca nu am banii de nou..
Stai linistit fratica, ca una e cand pui sufelt sa faci o masina si ai satisfactia ca ai adus o la linia de plutire si merge de mananca pamantu si alta e cand iti cumperi una sa mergi zi de zi cu ea sa o trantesti in parcare acolo si sa nu ti pese, iti zic eu ca pe asta cand o lasi in parcare mai arunci o privire pe geam sa vezi daca e bine... corect?
nu stiu ce e cu abs-ul.mai am un prieten,cum vine iarna,nu ii mai merge abs-ul.primavara isi revine.
Asa si eu patesc.Am schimbat un senzor si degeaba.
Prima oara am crezut ca e de la apa.Sa intre apa la senzor.Dar se intample sa crape abs-ul si cand plec usor de pe loc.alterori daca pun frana tare.alteori daca o scartzai.Nu e niciodata aceiasi situatie.....de cand e frumos afara a mai facut doar o data.
Daca rezolvi sa-mi zici si mie.Sunt chiar curios.
Sunt semne ca te lasa abs`ul....nici senzori nici altceva,schimba pompa si ai pace.Daca o bagi pe calculator cand e aprins becu`n bord o sa`ti spuna ca e pompa.Oriunde mergi asta o sa`ti spuna
Asa am patit si eu la a mea...am tot sperat sa`si `revina` dar....
nu stiu ce e cu abs-ul.mai am un prieten,cum vine iarna,nu ii mai merge abs-ul.primavara isi revine.
Asa si eu patesc.Am schimbat un senzor si degeaba.
Prima oara am crezut ca e de la apa.Sa intre apa la senzor.Dar se intample sa crape abs-ul si cand plec usor de pe loc.alterori daca pun frana tare.alteori daca o scartzai.Nu e niciodata aceiasi situatie.....de cand e frumos afara a mai facut doar o data.
Daca rezolvi sa-mi zici si mie.Sunt chiar curios.
barosane aceiasi problema o am shi yo nustiu ma gandesc sa schimb abs.ul.. sa vedem dar nu acuma.. k mai am probleme si u daca faci ceva zi.mi te rog yo!!!
Stai linistit fratica, ca una e cand pui sufelt sa faci o masina si ai satisfactia ca ai adus o la linia de plutire si merge de mananca pamantu si alta e cand iti cumperi una sa mergi zi de zi cu ea sa o trantesti in parcare acolo si sa nu ti pese, iti zic eu ca pe asta cand o lasi in parcare mai arunci o privire pe geam sa vezi daca e bine... corect?
sti ai mare dreptate vreau sa vad daca fac si yo ceva frumos acuma oricum la motor am terminato de repart tot trage perfect senzori ambreaj.. tot la punc acuma sunt pus pe exterior sper sa.l fac frumos :* te sal fratele tau !!!
Sunt semne ca te lasa abs`ul....nici senzori nici altceva,schimba pompa si ai pace.Daca o bagi pe calculator cand e aprins becu`n bord o sa`ti spuna ca e pompa.Oriunde mergi asta o sa`ti spuna
Asa am patit si eu la a mea...am tot sperat sa`si `revina` dar....