cu abs vezi la mufele....am auzit ca se pune rugina si de asta nu iti functzioneaza,iti face figuri sau sa dus de tot???dak iti face fguri ia si scoate mufele si dai cu sprey de rugina....ca o sa'si revina le gasesti la discuri undeva pe acolo..nush sigur(frumos pisicu bafta la el o bara fatza m3 e buna)
cu abs vezi la mufele....am auzit ca se pune rugina si de asta nu iti functzioneaza,iti face figuri sau sa dus de tot???dak iti face fguri ia si scoate mufele si dai cu sprey de rugina....ca o sa'si revina le gasesti la discuri undeva pe acolo..nush sigur(frumos pisicu bafta la el o bara fatza m3 e buna)
face figuri are momente cand merge si intra repede cand i.mi functioneaza nu scatie deloc rotile merge bine doar ca are zile cand nu vrea dasa ma gandesc k nu este abs.ul.. tot aja contact ceva... in fine o sa ma apuc de el usor aja..
Barosane cit iei cu a 2 in blana ca am si eu un 320i vanos si mai mult de 85 nu iau
Da cred ca am probleme cu Vanosu si nu stiu unde sa-l fac
Poate imi dai o idee.
Bafta cu masina
Barosane cit iei cu a 2 in blana ca am si eu un 320i vanos si mai mult de 85 nu iau
Da cred ca am probleme cu Vanosu si nu stiu unde sa-l fac
Poate imi dai o idee.
Bafta cu masina
barosane yo iau cam 115km/h imi trage bine ca.m schimbat multe pe la el..
da-mi si mie un PM cand esti prin Buc. sa ne vedem sa mai schimbam cite o parere
si sa faca si cunostinta 'pisicile' ca si a mea tot argintie e
Bafta cu masina frumoasa rau
da-mi si mie un PM cand esti prin Buc. sa ne vedem sa mai schimbam cite o parere
si sa faca si cunostinta 'pisicile' ca si a mea tot argintie e
Bafta cu masina frumoasa rau
bine barosane o sa te anunt, ms shi yo vreau sa.ti vad matza... te sal