07-10-09, 19:42
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
Quote:
Originally Posted by ady0scorpion
pai folie am doar pe luneta!am incercat eu acum 2 zile sa imi pun singur pe laterele fata si spate ) o pun pe geam perfect fara nici un punct dar nu reusesc sa o tai la linie! pana la urma o sa ma las pagubas si o sa imi montez una autorizata llumar!
|
Cum adica la linie ? Pe marginea geamului pe sus? Mergi cu un deget exact pe extrema geamului si-o sa tai folia perfect dreapta....n-are rost sa te duci sa da-i banii alora daca tu stii s-o pui perfect....
|
|
|
07-10-09, 19:51
|
|
Stage 5
|
azi am fost sa imi roluiesc aripile deoarece nu se mai putea asa! ieri am avut niste treaba iar de la scantaie pana la arcul de triumf i-am dat mai tare si am auzit ca mi-a harjait bine de tot dar am zis ca nu a patit nimica!cand am ajuns acasa am observat ca pe partea stanga imi lovise aripa bine de tot si cazuse o bucatica de chit de care nu stiam!iar azi am fost sa le roluiesc desi nu au iesit prea bine din cauza ruginei ,iar dupa ce am plecat de la roluit am mai luat pe cineva si am observat ca cu 4 oameni tot imi atinge,deci o sa trebuiasca sa merg sa le mai umfle putin! iar dupa ce voi termina cu roluitul voi merge sa le chituiesc si sa le vopsesc!in orice caz numai este ca inainte,acuma pot sa merg si eu ca omu cu inca 2 persoane si ca nebunul singur !
|
|
|
07-10-09, 19:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by jm3k3rd3mik
Cum adica la linie ? Pe marginea geamului pe sus? Mergi cu un deget exact pe extrema geamului si-o sa tai folia perfect dreapta....n-are rost sa te duci sa da-i banii alora daca tu stii s-o pui perfect....
|
am incercat in toate felurile si nu pot sa o tai drept!gresesc si ma enervez si apoi o rup de pe geam!am consumat un tub dala si tot nu am reusit )
|
|
|
07-10-09, 20:33
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Unde ai roluit aripile si cat te a dus toata manevra? da mi si mie niste detalii... ms, si inca o chestie... tie ti a sarit vopseaua de pe aripa si in zonele unde nu avea chit/ rugina?
Last edited by sprinter; 07-10-09 at 20:43.
|
|
|
07-10-09, 20:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sprinter
Unde ai roluit aripile si cat te a dus toata manevra? da mi si mie niste detalii... ms, si inca o chestie... tie ti a sarit vopseaua de pe aripa si in zonele unde nu avea chit/ rugina?
|
aripile le-am roluit la boby mbm tuning!costa 50 de euro de punte,iar daca tabla e buna si nu ai chit si rugina nu se intampla nimica ,iese perfect!dar daca ai se poate sa iti cada si chitul si vopseaua,iar in locurile ruginite tabla este mai moale si iese putin in valuri!bafta!
|
|
|
07-10-09, 20:53
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Crezi ca poti sa ne vedem sa vad si eu cum ti au iesit? ca sunt curios de ceva
|
|
|
07-10-09, 21:02
|
|
Stage 5
|
saptamana asta nu stiu daca pot! poate in weeknd! oricum mie nu mi-au iesit prea bine din cauza ruginei + ca o sa trebuiasca sa ma duc sa le mai umflu putin ca cu 4 oameni tot imi mai atinge putin!
|
|
|
07-10-09, 21:09
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Nasol ... trea sa iti iei si tu ceva oameni dupa tine cand le ai umflat atunci.... sau cativa saci de ciment in portbagaj )) In weekend ar fi ideal, tin minte ca parca mi ai zis ca stai prin zona militari, eu stau in ghencea... putem sa ne vedem asa rapid .. 4 - 5 minute maxim .. intelegi ?
|
|
|
07-10-09, 21:32
|
|
Stage 5
|
pai s-au suit 2 oameni mari pe masina pe portbagaj si nu atingea!dar in mers cu 4 oameni atinge!stau in piata victoriei ,prin militari umblam telelu!
|
|
|
07-10-09, 22:06
|
|
Stage 5
|
deci inseamna ca masina ta nu a avut culoarea ei de fabrica daca avea kit pe aripi,asta e acum nu fi suparat,pui si tu un vopsitor bun sa le faca bine,in nici un caz la prietenul nostru comun, le faci si gata asa se intampla cand faci modificari bafta
|
|
|
09-10-09, 23:36
|
|
Stage 5
|
na ca am montat si folie pe spate dupa ce am stricat 2 tuburi!o sa imi pun si pe fata dar acolo cred ca o sa am nevoie de 3 tuburi )
|
|
|
17-10-09, 16:32
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [Pole Position Racers]
|
decat sa te chinui cu folia..iti dau nr baiatului care mi-a pus mie si te rezolva. 2 mil toata masina cu folie de calitate
|
|
|
18-10-09, 00:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gti_edition
decat sa te chinui cu folia..iti dau nr baiatului care mi-a pus mie si te rezolva. 2 mil toata masina cu folie de calitate
|
mi-a placut folia ta ,e taiata foarte frumos dar deocamdata am alte prioritati (suspensie reglabila ).asa mai cumpar eu 3 tuburi de folie si reusesc eu sa pun si pe fata ) in caz ca nu reusesc te caut!app frumoasa matza!bafta la tunarit!
|
|
|
18-10-09, 19:56
|
|
Stage 5
|
salut...foarte frumoasa masina!
zi-mi si mie daca stii de unde pot cumpara si eu o kestie din-aia de roluit...
ca prin craiova nu stiu pe cineva care are
si vreau sa stiu daca le roluiesti...buza aia din interiorul aripii se turteste in interior sau cum se face?ca am si eu niste jante 9j pe 18 la un e46 si-mi atinge tocmai in bordura aia din iteriorul aripii pe spate
|
19-10-09, 21:00
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Costantino
salut...foarte frumoasa masina!
zi-mi si mie daca stii de unde pot cumpara si eu o kestie din-aia de roluit...
ca prin craiova nu stiu pe cineva care are
si vreau sa stiu daca le roluiesti...buza aia din interiorul aripii se turteste in interior sau cum se face?ca am si eu niste jante 9j pe 18 la un e46 si-mi atinge tocmai in bordura aia din iteriorul aripii pe spate
|
sall.habar nu am de unde se poate cumpara bratul acela de roluit,dar gasisem pe net cum poti sa ti-l faci chiar tu acasa.iar la roluit da iti turteste buza aia din interiorul aripii si iti umfla aripa putin!bafta!
|
|
|
|
|